Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim lütfen yardım edin
- Konu Sahibi Angels08
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
İhtimal
İhtimal değil var bence hayrlısı olsunArkadaşlar 2 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti ve test yaptım testim 3 dakika içerisinde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfenEki Görüntüle 2716434
İlk olduğu için bilemedim sizlere sormak istedim çok teşekkür ederimCıkmış zaten canım kabak gibi ortada daha ne ihtimali arıyorsun
Teşekkür ederim yardımınız için çok sağolunHayırlı olsun kanda ver
O kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederimmmİhtimal
İhtimal değil var bence hayrlısı olsun
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Sağlıcakla gelsin inşallahO kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederimmm
İhtimal
İhtimal değil var bence hayrlısı olsun
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinSağlıcakla gelsin inşallah
Var canım hayırlı olsunArkadaşlar 2 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti ve test yaptım testim 3 dakika içerisinde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfenEki Görüntüle 2716434
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Amiiinnn canm inşallahAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla gelir inşallahVar canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim çok sağolunEvet var Hayırlı olsun
Çok güzel hayırlı olsunArkadaşlar 2 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti ve test yaptım testim 3 dakika içerisinde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfenEki Görüntüle 2716434
Çok teşekkür ederimÇok güzel hayırlı olsun
- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
Hayırlı olsuun :)) belirtileriniz nelerdi ?Arkadaşlar 2 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti ve test yaptım testim 3 dakika içerisinde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfenEki Görüntüle 2716434
Teşekkür ederimm :)) belirti olarak adet tarihimden 1 hafta 10 gün önce sanki adet olucakmışım gibi kasıklarımda sancım oldu onun haricinde belirtim olmadı 2 gün öncede doktor muayenesi oldum kese gözükmedi kan verdim beta hcg 370 lerde çıktı doktor gebelik var dedi ama bu değerde kesenin gözükmemesi normal dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım artık hayırlısı :))Hayırlı olsuun :)) belirtileriniz nelerdi ?
- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :))Teşekkür ederimm :)) belirti olarak adet tarihimden 1 hafta 10 gün önce sanki adet olucakmışım gibi kasıklarımda sancım oldu onun haricinde belirtim olmadı 2 gün öncede doktor muayenesi oldum kese gözükmedi kan verdim beta hcg 370 lerde çıktı doktor gebelik var dedi ama bu değerde kesenin gözükmemesi normal dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım artık hayırlısı :))
Amin inşallah bekleyen herkese nasip etsin :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :))