• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim lütfen yardım edin

Angels08

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
51
21
8
30
Arkadaşlar 2 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti ve test yaptım testim 3 dakika içerisinde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfen
IMG_20201106_153330.jpg

Hayırlı olsuun :)) belirtileriniz nelerdi ?
Teşekkür ederimm :)) belirti olarak adet tarihimden 1 hafta 10 gün önce sanki adet olucakmışım gibi kasıklarımda sancım oldu onun haricinde belirtim olmadı 2 gün öncede doktor muayenesi oldum kese gözükmedi kan verdim beta hcg 370 lerde çıktı doktor gebelik var dedi ama bu değerde kesenin gözükmemesi normal dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım artık hayırlısı :))

Teşekkür ederimm :)) belirti olarak adet tarihimden 1 hafta 10 gün önce sanki adet olucakmışım gibi kasıklarımda sancım oldu onun haricinde belirtim olmadı 2 gün öncede doktor muayenesi oldum kese gözükmedi kan verdim beta hcg 370 lerde çıktı doktor gebelik var dedi ama bu değerde kesenin gözükmemesi normal dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım artık hayırlısı :))
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :))

Back
X