• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM LÜTFEN BAKIN

Buse12_6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
5
0
1
22
Merhaba Çok stresliyim 28inde anal bir ilişkim oldu gerçi tam da olmadı denemek istemiştik sadece her neyse dışarı boşalma oldu tam akarken vajinaya sildik yani değmedi ama ben yinede çok stres yapıyorum reglıma 6 yada 5 gün kaldı hamile olma şansım varmıdır sizce akıp :(

Merhaba Çok stresliyim 28inde anal bir ilişkim oldu gerçi tam da olmadı denemek istemiştik sadece her neyse dışarı boşalma oldu tam akarken vajinaya sildik yani değmedi ama ben yinede çok stres yapıyorum reglıma 6 yada 5 gün kaldı hamile olma şansım varmıdır sizce akıp :KK43:
Yani burada yüzlerce insan, senelerce çocuk sahibi olmayı denerken sizin anal ilişkiden akan sprem ile hamile kalma ihtimaliniz milyonda bir. Madem bir şey yapıyorsunuz, hamile kalmak istemiyorsunuz, o zaman ertesi gün hapı ya da prezervatif denen şeyleri bir araştırın.
Anal ilişkinin risklerine hiç girmiyorum bile. .🤦🏼‍♀️

Benim karşı komşum bu şekilde hamile kaldı. Bebek de gayet sağlıklı maşallah.🥰

Benim karşı komşum bu şekilde hamile kaldı. Bebek de gayet sağlıklı maşallah.🥰
Soruyu soran kişi muhtemelen evli falan değil hatta belki reşit bile değil. Hem bekaretim bozulmasın hem de cinsellikten de geri kalmayayım kaygısı içerisinde.
Muhtemelen soruyu anlamadınız. Spremler bırakın vajinayı, vulvasına (dış genital bölgeye) bile bulaşmadan silinmiş. Meryem ana falan değilse bu şekilde bir hamilelik mümkün değil.
Karşı komşunuzun yaşadığı durumun aynı olduğunu sanmıyorum 🤭🤭

Soruyu soran kişi muhtemelen evli falan değil hatta belki reşit bile değil. Hem bekaretim bozulmasın hem de cinsellikten de geri kalmayayım kaygısı içerisinde.
Muhtemelen soruyu anlamadınız. Spremler bırakın vajinayı, vulvasına (dış genital bölgeye) bile bulaşmadan silinmiş. Meryem ana falan değilse bu şekilde bir hamilelik mümkün değil.

Espri yapmıştım ama ben yaaa. 😀😀😀

Hamilelik durumu olmaz, bir daha dikkat edin. Umarım mikrop kapmazsınız

Evli değilim ama reşitim risklerini bilerek böyle birşey denemek istedim zaten niye bunu normal dille anlatmak yerine böyle küçümseyerek konuştunuz anlamadım ama her neyse yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba Çok stresliyim 28inde anal bir ilişkim oldu gerçi tam da olmadı denemek istemiştik sadece her neyse dışarı boşalma oldu tam akarken vajinaya sildik yani değmedi ama ben yinede çok stres yapıyorum reglıma 6 yada 5 gün kaldı hamile olma şansım varmıdır sizce akıp :KK43:
🤢🤮
Yumurtalarinizin uzanip disaridan sperm yakalama yetenegi yoksa hamile olamazsiniz.

Evli değilim ama reşitim risklerini bilerek böyle birşey denemek istedim zaten niye bunu normal dille anlatmak yerine böyle küçümseyerek konuştunuz anlamadım ama her neyse yorumunuz için teşekkür ederim.
Anal ilişkiyi merak etmeden önce nasıl hamile kalınlığını, anal ilişkinin zararlarını, korunma yöntemlerini gerçekten araştırmış ve doğru bilgilere ulaşmış olsaydınız bu soruyu sormazdınız. Böyle yorumlarla da karşılaşmazdınız. Reşitseniz çok rahat bir şekilde doktora gidip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabilir ve muayene olabilirsiniz.

Back