Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLEMİYİM LÜTFEN BAKIN
- Konu Sahibi Buse12_6
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamile #gebe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Yani burada yüzlerce insan, senelerce çocuk sahibi olmayı denerken sizin anal ilişkiden akan sprem ile hamile kalma ihtimaliniz milyonda bir. Madem bir şey yapıyorsunuz, hamile kalmak istemiyorsunuz, o zaman ertesi gün hapı ya da prezervatif denen şeyleri bir araştırın.Merhaba Çok stresliyim 28inde anal bir ilişkim oldu gerçi tam da olmadı denemek istemiştik sadece her neyse dışarı boşalma oldu tam akarken vajinaya sildik yani değmedi ama ben yinede çok stres yapıyorum reglıma 6 yada 5 gün kaldı hamile olma şansım varmıdır sizce akıp
Anal ilişkinin risklerine hiç girmiyorum bile. .
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Soruyu soran kişi muhtemelen evli falan değil hatta belki reşit bile değil. Hem bekaretim bozulmasın hem de cinsellikten de geri kalmayayım kaygısı içerisinde.Benim karşı komşum bu şekilde hamile kaldı. Bebek de gayet sağlıklı maşallah.
Muhtemelen soruyu anlamadınız. Spremler bırakın vajinayı, vulvasına (dış genital bölgeye) bile bulaşmadan silinmiş. Meryem ana falan değilse bu şekilde bir hamilelik mümkün değil.
Karşı komşunuzun yaşadığı durumun aynı olduğunu sanmıyorum
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Soruyu soran kişi muhtemelen evli falan değil hatta belki reşit bile değil. Hem bekaretim bozulmasın hem de cinsellikten de geri kalmayayım kaygısı içerisinde.
Muhtemelen soruyu anlamadınız. Spremler bırakın vajinayı, vulvasına (dış genital bölgeye) bile bulaşmadan silinmiş. Meryem ana falan değilse bu şekilde bir hamilelik mümkün değil.
Espri yapmıştım ama ben yaaa.
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Evli değilim ama reşitim risklerini bilerek böyle birşey denemek istedim zaten niye bunu normal dille anlatmak yerine böyle küçümseyerek konuştunuz anlamadım ama her neyse yorumunuz için teşekkür ederim.Soruyu soran kişi muhtemelen evli falan değil hatta belki reşit bile değil. Hem bekaretim bozulmasın hem de cinsellikten de geri kalmayayım kaygısı içerisinde.
Bir Daha yapıcağımı sanmıyorum zaten merak edip denemek istemiştim teşekkür ederim cevabınız içinHamilelik durumu olmaz, bir daha dikkat edin. Umarım mikrop kapmazsınız
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım o zamanEspri yapmıştım ama ben yaaa.
- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
Merhaba Çok stresliyim 28inde anal bir ilişkim oldu gerçi tam da olmadı denemek istemiştik sadece her neyse dışarı boşalma oldu tam akarken vajinaya sildik yani değmedi ama ben yinede çok stres yapıyorum reglıma 6 yada 5 gün kaldı hamile olma şansım varmıdır sizce akıp
Yumurtalarinizin uzanip disaridan sperm yakalama yetenegi yoksa hamile olamazsiniz.
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Anal ilişkiyi merak etmeden önce nasıl hamile kalınlığını, anal ilişkinin zararlarını, korunma yöntemlerini gerçekten araştırmış ve doğru bilgilere ulaşmış olsaydınız bu soruyu sormazdınız. Böyle yorumlarla da karşılaşmazdınız. Reşitseniz çok rahat bir şekilde doktora gidip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabilir ve muayene olabilirsiniz.Evli değilim ama reşitim risklerini bilerek böyle birşey denemek istedim zaten niye bunu normal dille anlatmak yerine böyle küçümseyerek konuştunuz anlamadım ama her neyse yorumunuz için teşekkür ederim.