- 29 Mart 2020
- 791
- 761
-
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
Aslında ilişkiden 6 gün sonra idrar testi yaptım ( sağlıklı bir sonuç vermiceğini biliyorum) negatif çıktı ; ama içimde hep bi korku varBu aralar bi çok kişinin adet tarihi uzadı. En iyisi test almak. Sadece hamilelik olarak düşünme bi hastalıktan. Kaynaklı da olabilir
Olabilir,imkansız değil, takvim hesabı yanıltabiliyor, işte yanılmış bir hesapla 39. Haftamdayım
Olmasa da %1 ihtimal var, inşallah değilsinizdir,takvime güvenmeyin.sizde içe boşalma oldumu
Olmasa da %1 ihtimal var, inşallah değilsinizdir,takvime güvenmeyin.
Hayır normaldi sizinki gibi değil. %99 hamile değilsiniz ama %1 ihtimal için bir canı riske atmaya değmezsizin hamileliğiniz bu şekilde mi oldu zevk suyundan onu sormustum özel değilse
Biliyorum hataydıHayır normaldi sizinki gibi değil. %99 hamile değilsiniz ama %1 ihtimal için bir canı riske atmaya değmez
Birde bişi daha sorabilir miyim gebe olsam 8günde bazı belirtiler olurmuydu sizde varmıydıHayır normaldi sizinki gibi değil. %99 hamile değilsiniz ama %1 ihtimal için bir canı riske atmaya değmez
Ben 3 gebelik yaşadım hepsi birbirinden farklıydı, ikisinde hiç belirti olmadı üçüncüde oldu,test alın içiniz rahatlasınBirde bişi daha sorabilir miyim gebe olsam 8günde bazı belirtiler olurmuydu sizde varmıydı
İlişkiden 8 gün geçti belli olurmukiBen 3 gebelik yaşadım hepsi birbirinden farklıydı, ikisinde hiç belirti olmadı üçüncüde oldu,test alın içiniz rahatlasın
Erkenmiş belli olmaz sanırım bilgim yokİlişkiden 8 gün geçti belli olurmuki