• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizemunsal

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
130
13
18
IMG-20210307-WA0006.jpg
kızlar bazı gebelk belirtilerim vardı. Adetime daha var ama dayanamadım test yaptım. Çizgi normlde gayet belirgin. ilk bakışta rahatlıkla görülüyor. Sizce sonuç ne ? O ikinci çizginin orda olması bişey ifade ediyormu? Testi erken yaptığım için böyle çıkmış olabilirmi?

baska fotograf cekebilir misiniz? yorum yapmasi zor kuruma cizgisi olabilir. pembemsi mi cizgi?

baska fotograf cekebilir misiniz? yorum yapmasi zor kuruma cizgisi olabilir. pembemsi mi cizgi?
Yok canım daha yeni yaptım 5dakika sonrada baktım çizgi pembe rahatlıklada görülebiliyor gece olduğu için net resim yakalayamadım

Eklentiler

• IMG_20210307_005537.jpg
    IMG_20210307_005537.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 267
Benim kafam karisti ikinci cizgi evet var ve neden okadar uzakta🤯 insallah hamilesin🙏🏼🙏🏼

Eki Görüntüle 2796791 kızlar bazı gebelk belirtilerim vardı. Adetime daha var ama dayanamadım test yaptım. Çizgi normlde gayet belirgin. ilk bakışta rahatlıkla görülüyor. Sizce sonuç ne ? O ikinci çizginin orda olması bişey ifade ediyormu? Testi erken yaptığım için böyle çıkmış olabilirmi?
Çizginin orda olması anlam ifade etmez daha önce ki erken gebelik testlerimde oldu negatifti başka bir test ile tekrarlayın inşallah vardır predictor testi pahalı ama sahte çizgi çok veriyor

Kontrol cizgisinin yaninda olmasi gerekirdi 2. Çizgi. Sabah tekrar yapın bence. Umarim vardır..

İnşallah hamilesindir ama bence var gibi arkadaşımda böyle olmuştu bence bat tarihiniz geçince birdaha test yapın 😊 şimdiden hayırlı olsun😍

Merhaba benim testim de bu şekil çıktı testi tekrarladinzmi sonucunu merak ettim inşallah hamilesinizdir

Yok canım tekrarlamadım adetime bi 10 gün var. Çok merak ediyorum ama negatif görmektende korkuyorum. Sürekli araştırıyorum ama çoğu kişi var dedi burdan.
Benimde böyle çıktı 4gunum var . Gebelik varmı yokmu anlayamadım 2 yıldır çift çizgiyi bekliyorum geldi ama yanlış yerden🥰

Back