- 3 Şubat 2021
- 130
- 13
- 18
- Konu Sahibi gizemunsal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım daha yeni yaptım 5dakika sonrada baktım çizgi pembe rahatlıklada görülebiliyor gece olduğu için net resim yakalayamadımbaska fotograf cekebilir misiniz? yorum yapmasi zor kuruma cizgisi olabilir. pembemsi mi cizgi?
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versincok cok erken bir gebelik gibi duruyor. Allah gonlunuze gore versin.
Çizginin orda olması anlam ifade etmez daha önce ki erken gebelik testlerimde oldu negatifti başka bir test ile tekrarlayın inşallah vardır predictor testi pahalı ama sahte çizgi çok veriyorEki Görüntüle 2796791 kızlar bazı gebelk belirtilerim vardı. Adetime daha var ama dayanamadım test yaptım. Çizgi normlde gayet belirgin. ilk bakışta rahatlıkla görülüyor. Sizce sonuç ne ? O ikinci çizginin orda olması bişey ifade ediyormu? Testi erken yaptığım için böyle çıkmış olabilirmi?
İnşallah canım çok saolBenim de ilk böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun
İnşallah. Bilmiyorum daha adetime var ben dayanamadım yaptım ondan olabilirmikiBenim kafam karisti ikinci cizgi evet var ve neden okadar uzakta insallah hamilesin
Saol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah hamilesindir ama bence var gibi arkadaşımda böyle olmuştu bence bat tarihiniz geçince birdaha test yapın şimdiden hayırlı olsun
Yok canım tekrarlamadım adetime bi 10 gün var. Çok merak ediyorum ama negatif görmektende korkuyorum. Sürekli araştırıyorum ama çoğu kişi var dedi burdan.Merhaba benim testim de bu şekil çıktı testi tekrarladinzmi sonucunu merak ettim inşallah hamilesinizdir
Benimde böyle çıktı 4gunum var . Gebelik varmı yokmu anlayamadım 2 yıldır çift çizgiyi bekliyorum geldi ama yanlış yerdenYok canım tekrarlamadım adetime bi 10 gün var. Çok merak ediyorum ama negatif görmektende korkuyorum. Sürekli araştırıyorum ama çoğu kişi var dedi burdan.
Hayırlısı olsun canım senin yakınmış tekrar yaparsan banada sonucu mutlaka at. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde böyle çıktı 4gunum var . Gebelik varmı yokmu anlayamadım 2 yıldır çift çizgiyi bekliyorum geldi ama yanlış yerden
Birisi ablamda diğeri kendimde bir kişide arkadaşımda böyleydi şimdi gebe dedi yukarıya bakarsan.İnşallah canım sende haber ver. Testi böyle olup pozitif olan çok var mı acaba