Hamilemiyim Kızlaaaar?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
44
Arkadaşlar adet döngüm 25 gün..Şuanda adetime daha 9 gün var ama dün akşam yaptığım gebelik testinde silik bir ikinci çizgi oluştu, arkasından bir daha yaptım yine silik pembe bir çizgi vardı.Bukadar erken belli olabilirmi sizce? Çok heyecanlandım, sizce hamilemiyim? Bu akşam tekrar yapıcam testleri..

Son düzenleme:
silik çizgi pozitif demek normalde olma olasılığın çok fazla üzerine görmüş olabilirsin belki o zamanda erken belli olabiliyor. hakkında hayırlısı olsun biraz bekle ve kan testi yaptır

bencede direk kan testi yaptır ama maşallah çok erken ögrenmişsin
şimdiden hayırlı olsun inşallahhh

kan testi için de gitmeye çekiniyorum açıkçası..daha 9 gün var desem, yuh diyecekler ne bu acele..
bakalım bu akşam yapacağım testler yine çift çizgi çıkarsa artık iyice umutlanacağım sanırım..
burdan yazıcam yine sonuçları, sağolun kızlaar :)

Arkadaşlar hamilelik döngüm 25 gün..Şuanda adetime daha 9 gün var ama dün akşam yaptığım gebelik testinde silik bir ikinci çizgi oluştu, arkasından bir daha yaptım yine silik pembe bir çizgi vardı.Bukadar erken belli olabilirmi sizce? Çok heyecanlandım, sizce hamilemiyim? Bu akşam tekrar yapıcam testleri..
Öyle görünüyor hadi hayırlı olsun bende birazdan yapacağım iki bebeğim var zaten
Spiralimde var ama ara ara mide bulantısı aşırı bir akıntı ve kqrın ağrısı yaşıyorum o yüzden yapacağım bakalım ?????

kan testi için de gitmeye çekiniyorum açıkçası..daha 9 gün var desem, yuh diyecekler ne bu acele..
bakalım bu akşam yapacağım testler yine çift çizgi çıkarsa artık iyice umutlanacağım sanırım..
burdan yazıcam yine sonuçları, sağolun kızlaar :)
niye çekinesin canım test yaptım ve bu şekilde çıktı kan testi yaptırmak istiyorum de sağlık ocağına kim ne diyebilir.

illa bu kadar günüm var daha demene gerek yok özele git o zaman direk gebelik testi istiyorum de doktora görünmene bile gerek yok 2 saate çıkıyor

yumurtlama zamaniniz gibi sanki
gebelik testi ovulsayon zamaninda hata verirmiki
bide enrden estide adetden 2 hafta sonra test yapmak istedin :)

10 sene aradan sonra çocuk yapmaya karar verince böyle oluyomuş demekki :)
ya ben adet bitimimin ertesi günü yumurtlama belirtilerini hissettim..aşırı akıntı vs..dolayısıyla da o günün üstünden 9 gün geçince, dedim belki bir ihtimal çıkar testten..çıkmazsa da eğlence olsun, nasıl yapıldığını hatırlayayım falan derken bi baktım çift çizgi :)

Yaptığınız testlerin fotolarını atarmısınız buraya :KK49:

Maalesef bu aksam test negatif cikti :KK43:
Cok bozuldu moralim ya..
Fotodaki testler dun yaptiklarimdi, resmen ikisinde de cift cizgi vardi..

Eklentiler

• 20161103_200758_LLS.jpg
    20161103_200758_LLS.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 425
Acele etme bi 4-5 gün daha bekle erken gebelik testi yap

Maalesef bu aksam test negatif cikti :KK43:
Cok bozuldu moralim ya..
Fotodaki testler dun yaptiklarimdi, resmen ikisinde de cift cizgi vardi..
bunlarda bariz çizgi var.akşam yaptığın testten önce sıvı almayıp idrarını tutmuş muydun? Ya da diğer ihtimal bu testler bozuk. markası neydi? bu arada 9 gün önce böyle çizgi ilk defa rastlıyorum. Çok erken yumurtladınız o zaman.

Dunki cift cizgi cikanlarin Markasi sente lady idi..resmen iki cizgi dimi ama??
Bugun aldiklarim certain markaydi ve ikisi de negatif cikti..bu ne yaman celiskidir

Can'ım bence pozitif bende aynı sonucu aldım hergün tekrarladım hergün koyulaştı yavaş yavaş

10 sene aradan sonra çocuk yapmaya karar verince böyle oluyomuş demekki :)
ya ben adet bitimimin ertesi günü yumurtlama belirtilerini hissettim..aşırı akıntı vs..dolayısıyla da o günün üstünden 9 gün geçince, dedim belki bir ihtimal çıkar testten..çıkmazsa da eğlence olsun, nasıl yapıldığını hatırlayayım falan derken bi baktım çift çizgi :)
Döngümüz aynı erken yumurtluyoruz bu şekilde erken döllenme olmuş olabilir hayırlısı olsun

Dunki cift cizgi cikanlarin Markasi sente lady idi..resmen iki cizgi dimi ama??
Bugun aldiklarim certain markaydi ve ikisi de negatif cikti..bu ne yaman celiskidir
Sente lady vasat bi marka cnm banada kac defa cift cizgi cikardi ama sonu husran oldu

X