- 12 Ekim 2009
- 2.359
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim hamilesinizdir.
Benim adet oncesi belim cok agrimisti ve sag kasigimda ara ara batmalar oluyordu.normalde hic olmadigi icin suphelenmistim.fakat agzimda metalimsi bir tat olunca emin olmustum.
Umarim hamilesinizdir.
Benim adet oncesi belim cok agrimisti ve sag kasigimda ara ara batmalar oluyordu.normalde hic olmadigi icin suphelenmistim.fakat agzimda metalimsi bir tat olunca emin olmustum.
benmde adetm 3 gündr yukarı gidiyo belim de aşırı bi ağrı var bazen yatakda dönemiyorum ağrıdan bir de sol kasıgında ara ara batma tarznda ağrı oluyo bıcak saplanrcasına. ağzmda değişik bi tat hissediyrm ama ne biliyim böyle sulanıyo ağzm sanki bnlarda hamilelktn olablr mi ?
umarım hamileliktendir ama bu ağızda değişik tat dediğiniz nasıl oluyo bende o pek yok sadece bazen su içerken kokuyomuş gibi geliyo
Göğüslerdeki o farklı şişkinlikler uçlarındaki aşırı hassaslıklar bebişe işaretti bende
Umarım sizin de bebiştir..
Göğüslerdeki o farklı şişkinlikler uçlarındaki aşırı hassaslıklar bebişe işaretti bende
Umarım sizin de bebiştir..
bişi sormak istyrum bu belırtıler regl gununuz gelmedenmı oluyr yoksa regl gununuz gecıncemı bu sekılde oluyr....
kırmızı derken anlayamadımm..yoksa regl mi?
evet cnm aynen öylee hayallerim bu aylıktaa diplerdee (((