hamilemiyim emin olamadım

anlıorm cnm ben de yeni gördm begenini k.bkma valla göğslerimde sızlama var ama bnm olur oyle adete bi hafta kala ondan çok belirleyici degl yanii bazen çok hafif de kasık batması var ama bilimyorum ya oyle çok belirti diyecegim bi şey de yok pek aman ilk ay bi ton belirti olmştu sonç negatiftibelli olmuo yanii hayırlsı bakalım yaa beklicz görcez senn ne durum cnm dvm mı belirtiler?

forumda yazdıklarını okudum cok hosuma gitti demekki tecrübeli biri olarak bana yardımcı olucaksın :)

bu ay hamileyim şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inş.

Içime bosalma hiç olmadı ama bulaşmış olabilir on gündür beyaz peynir kesigi gibi akintim var ara ara su gibi ama çok. Belim ağrıyor akşamları arada ayak altim yanıyor gibi goguslerimde sisti adetime bir hafta var acil cvp lütfen akıntı başladığı iki uc gün kaşıntı oldu ve kasiklarda ağrı oldu

Mrblar size bir sorum olacaktı ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve bu ay adetimde düzensiz bir kanama oluştu daha doğrusu vajinada ağrı yanma hissi oldu sonra 3 gün damla damla kanama lekesi oldu ve normal adetim 6 gündür gecikti biraz araştırma sonucu gebelik ihtimali akla geldi sizce gebemiyimdir gögüslerde karında şişlikte var kalçadan ayak bileğime kadar ağrı da oluyor sık sık idrara da cıkıyorum artk bunun sebebi nedir ? Şimdiden tskr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…