e ben de uyuyaym artıkk bnm de geldi valla evt cnm haberleşlmm bol bol da dua edlm tatlı ruyalar ii gecelerr olsunnnnn
canım yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum evet az kaldı gelişme varmı sende nasıl hissediyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e ben de uyuyaym artıkk bnm de geldi valla evt cnm haberleşlmm bol bol da dua edlm tatlı ruyalar ii gecelerr olsunnnnn
Ben belırtılerımı yazayım, sız yorumlayın o zaman.
Goguslerımde hemen bır sıskınlık olmadı, ama adetım gectıkten bır hafta sonra oldukca fark edılır bıcımde dolgunlasma olmustu.
Gun ıcınde cok fark etmesem de aksam eve gıttıgımde sutyenımı cıkardıgımda (asla evın ıcınde sutyenle duramam) goguslerım muthıs derecede agrıyordu.
Asırı derecede uykum oluyordu, gun boyu esnıyor, aksam eve varır varmaz oturdugum yerde uyuya kalıyordum.
Ve eksı erık ıstıyordum sureklı, her aksam 1 kg. yıyordum, bana mısın demıyordu.
En son kasıklarım ve belım agrımaya basladı, bırde buna bacak agrılarım eklendı, dedım 'tamam, adet olacagım'
Bekle bekle... olmadı.
Adetım gectıkten 9 gun sonra test yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı.
Daha erken yapmak ıstemedım, vucudumu dınledım, kendı aldatmacam olmadıgından emın olmak ıstedım.
Ve cok sukur aldatmaca degıldı.
ınsallah dıleyen herkes bu mutlulugu yasar, bu mubarek gunlerde Rabbım herkesın yuzunu guldursun.