• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim emin olamadım

anlıorm cnm ben de yeni gördm begenini k.bkma valla göğslerimde sızlama var ama bnm olur oyle adete bi hafta kala ondan çok belirleyici degl yanii bazen çok hafif de kasık batması var ama bilimyorum ya oyle çok belirti diyecegim bi şey de yok pek aman ilk ay bi ton belirti olmştu sonç negatifti:63:belli olmuo yanii hayırlsı bakalım yaa beklicz görcez senn ne durum cnm dvm mı belirtiler?

Ben belırtılerımı yazayım, sız yorumlayın o zaman.

Goguslerımde hemen bır sıskınlık olmadı, ama adetım gectıkten bır hafta sonra oldukca fark edılır bıcımde dolgunlasma olmustu.
Gun ıcınde cok fark etmesem de aksam eve gıttıgımde sutyenımı cıkardıgımda (asla evın ıcınde sutyenle duramam) goguslerım muthıs derecede agrıyordu.
Asırı derecede uykum oluyordu, gun boyu esnıyor, aksam eve varır varmaz oturdugum yerde uyuya kalıyordum.
Ve eksı erık ıstıyordum sureklı, her aksam 1 kg. yıyordum, bana mısın demıyordu.
En son kasıklarım ve belım agrımaya basladı, bırde buna bacak agrılarım eklendı, dedım 'tamam, adet olacagım'
Bekle bekle... olmadı.
Adetım gectıkten 9 gun sonra test yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı.
Daha erken yapmak ıstemedım, vucudumu dınledım, kendı aldatmacam olmadıgından emın olmak ıstedım.
Ve cok sukur aldatmaca degıldı.

ınsallah dıleyen herkes bu mutlulugu yasar, bu mubarek gunlerde Rabbım herkesın yuzunu guldursun.

forumda yazdıklarını okudum cok hosuma gitti demekki tecrübeli biri olarak bana yardımcı olucaksın :)

Içime bosalma hiç olmadı ama bulaşmış olabilir on gündür beyaz peynir kesigi gibi akintim var ara ara su gibi ama çok. Belim ağrıyor akşamları arada ayak altim yanıyor gibi goguslerimde sisti adetime bir hafta var acil cvp lütfen akıntı başladığı iki uc gün kaşıntı oldu ve kasiklarda ağrı oldu

Mrblar size bir sorum olacaktı ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve bu ay adetimde düzensiz bir kanama oluştu daha doğrusu vajinada ağrı yanma hissi oldu sonra 3 gün damla damla kanama lekesi oldu ve normal adetim 6 gündür gecikti biraz araştırma sonucu gebelik ihtimali akla geldi sizce gebemiyimdir gögüslerde karında şişlikte var kalçadan ayak bileğime kadar ağrı da oluyor sık sık idrara da cıkıyorum artk bunun sebebi nedir ? Şimdiden tskr ederim

Back