Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni evli olmama rağmen bu kadar çok çocuk istemem çevremdekileri şaşırtıyor ama içimdeki bebk isteğini susturamıyorum :26: adetime 12 gün var kasıklarımda ağırlık ve ağrı hissediyorum şimdilik tek belirtim bu inşallah 12 günün sonunda hayal kırıklığı olmaz rabbim yardımcımız olsun
İnsallah ilk aydan gelmistr bebegin bende ilk gun hamile kalmstim ama kaybettm... Simdi yine hamileyim
yeni evli olmama rağmen bu kadar çok çocuk istemem çevremdekileri şaşırtıyor ama içimdeki bebk isteğini susturamıyorum :26: adetime 12 gün var kasıklarımda ağırlık ve ağrı hissediyorum şimdilik tek belirtim bu inşallah 12 günün sonunda hayal kırıklığı olmaz rabbim yardımcımız olsun
Arkadaşlar
Ben hamileyim bugün kan testimin sonucu pozitif geldi :)
bendeki belirtiler şöyleydi
kasıklarımda şiddetli ağrılar (hala var)
göğüslerimde ağrılar (hatta sol tarafa şuan dokunamıyorum)
ama şunu belirteyim adet öncesi kan testi yaptırmayın erken davranıp gerçekten belli olmuyor en güzeli ve en sağlıklısı adet gecikince yapılan testler kesin sonuç yoksa benim gibi önce yok görüp sonra hamile olduğunuzu öğrenebilrsiniz rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnn
adetin kaç gün geçince pozitif çıktı sonuç ?
adaetime iki gün kala pozitif çıktı sonuç canım
mrb arkadaşlar biz yaklaşık 6 7 aydır bebek istiyoruz adetim normalde 33 günde birdi 2 ay önce 30.günlerde oldum geçen ayda 28. günde oldum şimdide geçikme var bugun geçen adetimin 32. günü göğüslerimde hassasiyet kasıklarımdada ağrı var testte yapmak istemiorum hayal kırıklığa uğramamak içi tecrübe sahibi olan biri varsa ve tecrübelerini benimle aylaşırsa çok mutlu olurum
Ya kizlar benm bat 25di.adet olmadim.ama idrar testinde tek cizgi var.kasik agrim ve bacaklarimda cok agri var.bulanti bas donmesi yok.bunlar adet belirtisindenmiki?yada hamile olabilirmiyimki?
Negatif cikar korkusundan kan testide yaptirmiyorum.cok korkuyorum gene uzulcem diye