• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim diyenler lütfen belirtileri ve adet günü yaklaşanlar

arkadaşlar

benim adet belirtileri var hafif hafif kırmızılar da var ama adet olamadım hi. böyle olmazdı psikolojik olabilir mi?

başım filan da dönüyor bir garibim teste göre hamile değilim de ne oluyor bana ya...

mrb.arkadaşlar.geçen ay adetimden 1 hafta önce kasık ağrısıyla beraber adet sancılarımda olmuştu ve adetim gelmişti.fakat bu ay yine bir hfta öncesinden kasık ağrım oldu biraz ve şuan adet günüme 4 gün var bende ne ağrı var ne adetim gelcekmiş gibi karın ağrısı.sizce nedeni ne olabilir?bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz.

merhaba benimde adetime 3 gün var 1 haftadır kasıklarımda batma tarzı ağrı özelliklede sol tarafta,

göğüslerimde ağrı sanırım birazda dolgunluk hissediyorum aslında bu ay o yazılan belirtilerin pek çoğunu hissediyor ve yaşıyorum ama

psikolojikte olabilir diye çok takılmamaya çalışıyorum salı adet olmam gerekiyor olmazsam

perşembeye kadar bekliycem hayal kırıklığı zor :50: hamiş değilsem bidaha kendimi boyle dinlemiyecem daha doğrusu herşeyi bebişe

yorumlamıycam çünkü insan gerçekten çok üzülüyor Allah herkese gönlündekini nasip etsin tabi bizede İnşallah

yeni evli olmama rağmen bu kadar çok çocuk istemem çevremdekileri şaşırtıyor ama içimdeki bebk isteğini susturamıyorum :26: adetime 12 gün var kasıklarımda ağırlık ve ağrı hissediyorum şimdilik tek belirtim bu inşallah 12 günün sonunda hayal kırıklığı olmaz rabbim yardımcımız olsun

yeni evli olmama rağmen bu kadar çok çocuk istemem çevremdekileri şaşırtıyor ama içimdeki bebk isteğini susturamıyorum :26: adetime 12 gün var kasıklarımda ağırlık ve ağrı hissediyorum şimdilik tek belirtim bu inşallah 12 günün sonunda hayal kırıklığı olmaz rabbim yardımcımız olsun

İnsallah ilk aydan gelmistr bebegin ;) bende ilk gun hamile kalmstim ama kaybettm... Simdi yine hamileyim ;)

merhaba arkadaşlar çok acil bir sorum olacaktı. adetimin 19. gününde (dün)hafif kahverengi leke geldi. ben ovülasyon testleri yapıyordum doğru düzgün çift çizgiyi yakalayamamışken böyle leke gelince çok şaşırdım. adet gibi hafif belimden ağrı girdi kasıklarımdan da sancılandım. normalde 30-35 gün arası adetim gelirdi. acaba adetimin ilk gününden başlayarak 10 gün adaçayı içmiştim o mu leke getirdi anlayamadım. bugün leke azalmış sanımda geçti. başına böyle birşey gelen var mı ????????? nooolur bilen anlayan biri birşey desin.
bildiğim kadarıyla kistim falan da yoktu

Bende senin gibiyim ya yeni evli olmama rağmen hemen olsun istiyorum :):)

Arkadaşlar

Ben hamileyim bugün kan testimin sonucu pozitif geldi :)

bendeki belirtiler şöyleydi
kasıklarımda şiddetli ağrılar (hala var)
göğüslerimde ağrılar (hatta sol tarafa şuan dokunamıyorum)

ama şunu belirteyim adet öncesi kan testi yaptırmayın erken davranıp gerçekten belli olmuyor en güzeli ve en sağlıklısı adet gecikince yapılan testler kesin sonuç yoksa benim gibi önce yok görüp sonra hamile olduğunuzu öğrenebilrsiniz rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnn :49:

Arkadaşlar

Ben hamileyim bugün kan testimin sonucu pozitif geldi :)

bendeki belirtiler şöyleydi
kasıklarımda şiddetli ağrılar (hala var)
göğüslerimde ağrılar (hatta sol tarafa şuan dokunamıyorum)

ama şunu belirteyim adet öncesi kan testi yaptırmayın erken davranıp gerçekten belli olmuyor en güzeli ve en sağlıklısı adet gecikince yapılan testler kesin sonuç yoksa benim gibi önce yok görüp sonra hamile olduğunuzu öğrenebilrsiniz rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnn :49:

adetin kaç gün geçince pozitif çıktı sonuç ?

adaetime iki gün kala pozitif çıktı sonuç canım

merhaba çok sevindim inş hayırlısıyla bebişkonu alırsın kucağına :)
benim de şuan adetime iki gün var ve adet olmadım çok heyecanlıyım bekliyorum ama dayanamıyorum acaba ben de yarın test yapsam mı . bu ay puregon kullandım ve birçok yumurtam oluştu bir tanesi çatladı doktorum da ben de çok umutluyuz negatif çıkmasından korkuyorum :14:

mrb arkadaşlar biz yaklaşık 6 7 aydır bebek istiyoruz adetim normalde 33 günde birdi 2 ay önce 30.günlerde oldum geçen ayda 28. günde oldum şimdide geçikme var bugun geçen adetimin 32. günü göğüslerimde hassasiyet kasıklarımdada ağrı var testte yapmak istemiorum hayal kırıklığa uğramamak içi tecrübe sahibi olan biri varsa ve tecrübelerini benimle aylaşırsa çok mutlu olurum:16:

mrb arkadaşlar biz yaklaşık 6 7 aydır bebek istiyoruz adetim normalde 33 günde birdi 2 ay önce 30.günlerde oldum geçen ayda 28. günde oldum şimdide geçikme var bugun geçen adetimin 32. günü göğüslerimde hassasiyet kasıklarımdada ağrı var testte yapmak istemiorum hayal kırıklığa uğramamak içi tecrübe sahibi olan biri varsa ve tecrübelerini benimle aylaşırsa çok mutlu olurum:16:

merhabalar.. ben 5 haftalık hamileyim şu an. yani kalp atışlarını duyduğum an tam anlamıyla hamile olacağım galiba gerçi =)) hala gerginim. hala korkuyorum.. neyse.. benim 1 haftadır belirtilerim: göğüslerde hassasiyet (hani böyle yüzde çok derinde sivilceler çıkar ya dokununca çok acır, göğsümün her tarafında öyle ağrılar oldu), aşırı su içme isteği (normalde saatte bir bi iki yudum içerken saatte bir kana kana bi büyük bardak içmeye başladım), gerginlik ( özellikle sabahları karşıma çıkan herkese bağırdım, çağırdım), kasıklarımda iğne gibi batma. sat ımdan tam 30 gün sonra test yaptım çıktı. adet düzensizliğim vardı 3-4 aydır. o yüzden bat ım dan tam olarak emin değildim. beta hcg düşük çıktı ilk etapta. bu düzensizlikten kaynaklı olabilir dedi doktor. ikiye katlıyarak gidiyor şükür. 5 gün sonra kese de görünürse rahatlayacağımm.. gelsin bebişşşleerrrrrr =))) yaz çocukları olsunlaarrr =)):51:

Ya kizlar benm bat 25di.adet olmadim.ama idrar testinde tek cizgi var.kasik agrim ve bacaklarimda cok agri var.bulanti bas donmesi yok.bunlar adet belirtisindenmiki?yada hamile olabilirmiyimki?
Negatif cikar korkusundan kan testide yaptirmiyorum.cok korkuyorum gene uzulcem diye

Ya kizlar benm bat 25di.adet olmadim.ama idrar testinde tek cizgi var.kasik agrim ve bacaklarimda cok agri var.bulanti bas donmesi yok.bunlar adet belirtisindenmiki?yada hamile olabilirmiyimki?
Negatif cikar korkusundan kan testide yaptirmiyorum.cok korkuyorum gene uzulcem diye

Yarın kan testi yaptır kesin çıkar canım..

Bende oviterella vuruldum 12 gün oldu catlicam meraktan kasiklarima belime ağrı giriyor yarın test yapcam

ben de uzun zamandır hamile kalamayanlardanım.ama bu ay çok umutluyum nedense.gerçi ovulasyon testinde yumurtladığımı anlayamadım ama gene de 8.günden itibaren 36 saat arayla değerlendirdik.adetim 25 le 28 gün arasında değişir bazen.ama genellikle 25 tir.bu ay 24. gününde ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi,2 gün sürdü ağrı ama olmadım.sadece açık kahve bir leke oldu.şuan 27.günüm.ama ben garanti olsun diye 28.günün geçmesini bekliyorum.çok merak ediyorum ama sabredip kesin sonucu görmek istiyorum.dediğim gibi bu ay olacakmışım gibi bir his var içimde.yumurtlama dönemimden sonra hep kasığımda ince ince batmalar oldu.benim göğüslerim adet döneminde bile hiç belirti vermez,gene yok.bir de 2 yıldır bebek istiyoruz,annem ilk defa bu ay beni rüyasında hamile görmüş.belki malum olmuştur.Allah ın izniyle kavuşalım artık bebişlerimize.Hamile arkadaşlara da Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.

Back