merhaba ben yeniyim daha burda kan testi yaptirdinmi? benim 4 gum gecikti ama cikmadi idrardaBenim ki geçeli 9 gün oldu. Geçmeden önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı ama önceki hamileliğimde de neg. çıkmıştı ama hamileymişim.
Ayrıca eczacım söyledi yeni bir idrar testi çıkmış. İlişkiden 8-10 gün sonra bile kesine yakın sonuç veriyormuş. İlginize. Araştırın derim. Ben de yarın kan testi yaptırıcam. Bu kadar bekledim
benm bat da 7 kasım haliyle henüz belirti fln yok :))
selam, benim de 7 si falan. Ama ben yasmin i bu ay biraktim. Hic belirtim yok. Dun bugun bi damla akintim geldi surekli bakiyorum var mi daha diye. Hicbisi yok :) hayirli zamanda saglikla gelsinler insallah...
bende 5-6 ay kadar yasmin kullandım 8ay oldu bırakalı keşke kullanmasaydım diyorum şimdi buarada stres yapıncada gecikme oluyo yani benim öyle 4 aydır :)
yasmin kullanıp ilk ayda hamile kalan da gördüm, 2. ayında hamile kalan da. bence salmaya çalışmak en iyisi ki bu en zoru. hayatımıza devam ederken ek bişi olarak bunu düşünsek ne güzel olur :)
ovulasyon testi işine girdin mi? belki rahatlatır biraz kafanı?
umarım en kısa zamanda, sağlıkla hamile kalırız, sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı bebeklere kavuşuruz hepimiz.
denedim olcaktı :)))
bildim bildim :))
aman ya bi kavuşsaydık bebişlere.bende bi anormallik var ama anlamadım acayip karnım şişiyo aynı hamile gibi korkumdan hiçbişey yiyemiyorum ve ısrarla büyüyo 15-20 gün sonra dr a gitcem bakalım
gazımsı bişi mi? belki hamilesindir belki biraz psikolociktir, iyi şeyler düşün bence beyinle vücut çok koordineli çalışıyor:)
zannetmiyorum çünkü her ay test yapıyorum evet gaz gibi ama hiç geçmiyo böyle 4-5 aylık hamile gibi abartısız söylüyorum.bende korkuyorum artk bi hastalık mı var diye
başka belirtin var mı?
tabi ki en iyisi doktor, ciddi bir şey yoktur yüksek ihtimal ama yine d eihmal etmemek gerek belki basit bişi söyler rahatlarsın :)
hep uykum var :) normalde uyumayı pek sevmem. inşallah ciddi bişey yoktur canım :)
merhaba ben yeniyim daha burda kan testi yaptirdinmi? benim 4 gum gecikti ama cikmadi idrarda
benimde biraz suphelerim var adetim gec geldi tam geldi de sayilmaz bir gun kirmizi bir gun kahverengi seklinde normalde kahverengi bitmey yakin gelirdi. Annem bana hamileykn ustune görmüş oda olabilir
adetim biteli 10 gun oldu ama hala gogus agrim geçmedi cok siddetli degil ama sizliyor
Bugün kan testi verdim yarin sonucu alacam kasigimin sag tarafinda cok kotu agri var batma gibi idrar testide yaptirdm bakalim sonuc ne olacakben adet günümde test yapmıştım pozitif çıktı şaun da 5haftalık hamilyim cnm bence sende test yapmalısın 15günlük bile olsa çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?