hamilemiyim diyenler lütfen belirtileri ve adet günü yaklaşanlar

Benim ki geçeli 9 gün oldu. Geçmeden önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı ama önceki hamileliğimde de neg. çıkmıştı ama hamileymişim.
Ayrıca eczacım söyledi yeni bir idrar testi çıkmış. İlişkiden 8-10 gün sonra bile kesine yakın sonuç veriyormuş. İlginize. Araştırın derim. Ben de yarın kan testi yaptırıcam. Bu kadar bekledim

Kızlar benim BAT'ım 25.10 du ama hâlâ adet olmadım..Ama kasık ağrılarım az da olsa vardı..Bugün çok yoğun hissettim adet olacağım sandım ama olmadım..Hamile olma ihtimalim var mıdır?Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,biraz daha beklesem mi?..

Son düzenleme:
merhaba ben yeniyim daha burda kan testi yaptirdinmi? benim 4 gum gecikti ama cikmadi idrarda

selam, benim de 7 si falan. Ama ben yasmin i bu ay biraktim. Hic belirtim yok. Dun bugun bi damla akintim geldi surekli bakiyorum var mi daha diye. Hicbisi yok :) hayirli zamanda saglikla gelsinler insallah...

bende 5-6 ay kadar yasmin kullandım 8ay oldu bırakalı keşke kullanmasaydım diyorum şimdi buarada stres yapıncada gecikme oluyo yani benim öyle 4 aydır :)

bende 5-6 ay kadar yasmin kullandım 8ay oldu bırakalı keşke kullanmasaydım diyorum şimdi buarada stres yapıncada gecikme oluyo yani benim öyle 4 aydır :)

yasmin kullanıp ilk ayda hamile kalan da gördüm, 2. ayında hamile kalan da. bence salmaya çalışmak en iyisi ki bu en zoru. hayatımıza devam ederken ek bişi olarak bunu düşünsek ne güzel olur :)

ovulasyon testi işine girdin mi? belki rahatlatır biraz kafanı?

umarım en kısa zamanda, sağlıkla hamile kalırız, sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı bebeklere kavuşuruz hepimiz.

Son düzenleme:

evet buay ovülasyon testini denemedim şuan beklemedeyim :) rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah :)

aman ya bi kavuşsaydık bebişlere.bende bi anormallik var ama anlamadım acayip karnım şişiyo aynı hamile gibi korkumdan hiçbişey yiyemiyorum ve ısrarla büyüyo 15-20 gün sonra dr a gitcem bakalım

gazımsı bişi mi? belki hamilesindir belki biraz psikolociktir, iyi şeyler düşün bence beyinle vücut çok koordineli çalışıyor :)

en son ne zmaan dr.a gittin?

Son düzenleme:
gazımsı bişi mi? belki hamilesindir belki biraz psikolociktir, iyi şeyler düşün bence beyinle vücut çok koordineli çalışıyor :)

zannetmiyorum çünkü her ay test yapıyorum evet gaz gibi ama hiç geçmiyo böyle 4-5 aylık hamile gibi abartısız söylüyorum.bende korkuyorum artk bi hastalık mı var diye

zannetmiyorum çünkü her ay test yapıyorum evet gaz gibi ama hiç geçmiyo böyle 4-5 aylık hamile gibi abartısız söylüyorum.bende korkuyorum artk bi hastalık mı var diye

başka belirtin var mı?

tabi ki en iyisi doktor, ciddi bir şey yoktur yüksek ihtimal ama yine d eihmal etmemek gerek belki basit bişi söyler rahatlarsın :)

Kızlar bu ayda yok kırmızılar geldi bu sabah soğan suyu içmeye başladım bu sabah itibariyle roselda sende içmiştin değilmi nasıl yaptın tarife edermisin

ben adet günümde test yapmıştım pozitif çıktı şaun da 5haftalık hamilyim cnm bence sende test yapmalısın 15günlük bile olsa çıkıyor

ben adet günümde test yapmıştım pozitif çıktı şaun da 5haftalık hamilyim cnm bence sende test yapmalısın 15günlük bile olsa çıkıyor
Bugün kan testi verdim yarin sonucu alacam kasigimin sag tarafinda cok kotu agri var batma gibi idrar testide yaptirdm bakalim sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…