inşallah hamileyimdir yumurtalama dönemim 18 de basladı.acaa test yapsam mı?
cevabın ıcın tsk
amin inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzseninle aynıyız artık kan testinde görülür idrara daha düşmemiştir kesin sonuç vermez yani
benimde yumurtlama 18 19 gibi bişiydi bakalım bende de aynı beliritler var inşallah hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle bu konudakilere inşallah
Benimde yumurtlama tarihim 18 di 10 gün oldu kanda çıkma ihtimali var mı idrar testi yaptım ama birsey çıkmadı adet günüm 1 Kasım inşallah adet olmayız :)amin inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
kaç haftalıktı? kürtaj mı oldun kendiliğinden mi düştü. 45 günden sonra hala regl olmadıysan doktorunla görüşmelisin. regl olmadan gebe kalanlar olabiliyor. kimsayal gebelikten sonra örneğin bhcg değerin 1000 civarındaysa düşmesi zaman alıyor o yüzden testlerde yanılma oluyor ama değerlerin 100 civarındaysa çoktan düşmüştür sen istiyorsan kan testi yaptırslm kızlar gecen ayın 27 desinde kimyasal gebelik gecirdim ne zaman adet olacagımı bilmiyorum birde adet görmeden gebe kalınıyormu ben nezaman test yapıyım ::::::::::::::::
Benimde yumurtlama tarihim 18 di 10 gün oldu kanda çıkma ihtimali var mı idrar testi yaptım ama birsey çıkmadı adet günüm 1 Kasım inşallah adet olmayız :)
Belirtin var mı peki hiç benim hiç yok Allah'tan umut kesilmez ama sanki bu ay birsey yok gibi geliyorcanım benimde bat 1 yada 2 kasım. inşallah gelmez :))
Belirtin var mı peki hiç benim hiç yok Allah'tan umut kesilmez ama sanki bu ay birsey yok gibi geliyor
Âmin inşallah bende yapmıştım erken olduğunu bile bile nagatifti inşallah adet olmayız bebişlerimiz vardır :) Allah'ın izniylecanım ara ara kasıklarıma ağrı geliyo hafif birde dünden beri adet olacakmışım gibi bi ağrı var karnımda göğüslerde hassas ama bu bi belirtimidir bilemiyorum. inşallah aynı anda güzel haberleri veririz :)) vee tüm isteyen arkadaşlarında Rabbim dualarını kabul etsin inşallah... bu arada dayanamadım gebelik testi yaptım ama tek çizgi malesef...
Âmin inşallah bende yapmıştım erken olduğunu bile bile nagatifti inşallah adet olmayız bebişlerimiz vardır :) Allah'ın izniyle
Merhaba arkadaslar. Adetime 8gun var 1haftadan beri kasik agrim batmalar oluyor 2 gun once pembe lekelenme oldu devami gelmedi suan beyaz akintim basladi asiri sivilcelenme oluyo yardimci olurmusunuz lutfen..
yok canım kurtaşa gerek kalmadı yeni oldugu için kendiliğinde düştü 45 günü gecmedi eylülün 27 yaşadım 30 kanama bitti tamamamen şimdi ne zaman test yapsam diye düşünüyorum hayal kırıklıgıda yaşama istemiyorum birde düşükten sonra adet görmeden gebe kalınıyormu onu bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?