• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim diyenler lütfen belirtileri ve adet günü yaklaşanlar

hamileliğin ilk oluşum gününden itibaren göğüslerin şişip acıyor bir de kasıkların adet sancısı gibi ara ara ağrı giriyor sana yardımcı olur umarım

bende hamilelik bekliyorum bu ay ilk kez denedik eşimle...

ve bugün kadın doğum doktoruna gittim mantar yüzünden hem akıntım fazlalaştı hemde kontrol ettirmek istedim kendimi jinekolojik muayene yaptı ve rahimde sıvı birikiyor dedi hamilelikten kaynaklanabilir dedi başka bir şey de olabilirmiş kan tahlili istedi pazartesi sabahına kaldı tahlil çok heyecanlıyım inşallahhh gebeyimdirrr rabbim isteyen herkese sağlıklı ama çok sağlıklı bebişler nasip etsinnnn

hamileliğin ilk oluşum gününden itibaren göğüslerin şişip acıyor bir de kasıkların adet sancısı gibi ara ara ağrı giriyor sana yardımcı olur umarım

sağ kasığım ara ara agrıyo onun dışında bi belirtim yok aslında mide bulantısı var ama o bende hep oluyo canım adet tarihim geçse havalara uçucam bide rüya görüyorum anca o kadar :) rabbim yardımcımız olsun inşALLAH

kızlar ben yeni üyeyim ve adet tarihime 3 gün var benim gibi adeti yaklaşanlar ve şüpheli olanlar buraya
Benimde biraz suphelerim var adetim gec geldi tam geldi de sayilmaz bir gun kirmizi bir gun kahverengi seklinde normalde kahverengi bitmey yakin gelirdi. Annem bana hamileykn ustune görmüş oda olabilir
Adetim biteli 10 gun oldu ama hala gogus agrim geçmedi cok siddetli degil ama sizliyor

sağ kasığım ara ara agrıyo onun dışında bi belirtim yok aslında mide bulantısı var ama o bende hep oluyo canım adet tarihim geçse havalara uçucam bide rüya görüyorum anca o kadar :) rabbim yardımcımız olsun inşALLAH
Bende ucucam inşallah :) benimde bi sag bi sol kasığım agrıyor adet e 6 gün kaldı beklemek cok zor :(

kasıklarımdaki ağrı bugünlerde şiddetli yarın sabah allah kısmet ederse öğreneceğim inşallah karnımda bir bebiş vardır

Benimde biraz suphelerim var adetim gec geldi tam geldi de sayilmaz bir gun kirmizi bir gun kahverengi seklinde normalde kahverengi bitmey yakin gelirdi. Annem bana hamileykn ustune görmüş oda olabilir
Adetim biteli 10 gun oldu ama hala gogus agrim geçmedi cok siddetli degil ama sizliyor

canım sen bir test al da yapsana senin artık idrara geçmiştir hamileysen

canım sen bir test al da yapsana senin artık idrara geçmiştir hamileysen
Her test yaptigimda moral bozuklugu bu ay niraktim carsamba kan testi yaptiracam ama hamilelik icin degil cunku fazla umudum yok gogus sancisindan baska bir sey yok varsa kan tesinde cikar yoksa da doktora gitmeyi dusunuyorum

moralini bozma cesaretli ol eğer hamileysen bebek hissetsin ne kadar korkusuz annesi olduğunu... hayal kırıklıkları insanı yıksa da bence her defasında cesaretle yılmadan denemek gerekiyor...

kızlar bende yeni uye oldum.adetime 7 gün kala adet sancıları bel agrısı ve yuksek ateşim var.bu ayda eşimle bebek yapmaya karar verdik acaba hamilemiyim bu belirtiler neye işaret:(((

kızlar bende yeni uye oldum.adetime 7 gün kala adet sancıları bel agrısı ve yuksek ateşim var.bu ayda eşimle bebek yapmaya karar verdik acaba hamilemiyim bu belirtiler neye işaret:(((
Simdi ne desek yalan olur :) ama ins vardir bebis. Cnm bazen yapiyor vucut hic sarkmayan adet günleri sarkar mide iki uc bulunur bel agrisi olur tmm ben hamileyim dersin öbür gün bir bakmissin hastalanmissin. En iyi beklemek
Bu ates genelde yumurtlama gunlerinde oluyo bazi insanlarin yumurtlama gunleri farkki oluyo

Simdi ne desek yalan olur :) ama ins vardir bebis. Cnm bazen yapiyor vucut hic sarkmayan adet günleri sarkar mide iki uc bulunur bel agrisi olur tmm ben hamileyim dersin öbür gün bir bakmissin hastalanmissin. En iyi beklemek
Bu ates genelde yumurtlama gunlerinde oluyo bazi insanlarin yumurtlama gunleri farkki oluyo

inşallah hamileyimdir yumurtalama dönemim 18 de basladı.acaa test yapsam mı?
cevabın ıcın tsk

Back