Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yeni üyeyim ve adet tarihime 3 gün var benim gibi adeti yaklaşanlar ve şüpheli olanlar buraya
Benimde adet aım 1 inde bende sabırsızlıkla bekliyorum hiç belirtin falan var mıkimse bişey yazmıycakmı kızlar ama ben yeniyim :)
hamileliğin ilk oluşum gününden itibaren göğüslerin şişip acıyor bir de kasıkların adet sancısı gibi ara ara ağrı giriyor sana yardımcı olur umarım
Benimde biraz suphelerim var adetim gec geldi tam geldi de sayilmaz bir gun kirmizi bir gun kahverengi seklinde normalde kahverengi bitmey yakin gelirdi. Annem bana hamileykn ustune görmüş oda olabilirkızlar ben yeni üyeyim ve adet tarihime 3 gün var benim gibi adeti yaklaşanlar ve şüpheli olanlar buraya
Bende ucucam inşallah :) benimde bi sag bi sol kasığım agrıyor adet e 6 gün kaldı beklemek cok zorsağ kasığım ara ara agrıyo onun dışında bi belirtim yok aslında mide bulantısı var ama o bende hep oluyo canım adet tarihim geçse havalara uçucam bide rüya görüyorum anca o kadar :) rabbim yardımcımız olsun inşALLAH
Benimde biraz suphelerim var adetim gec geldi tam geldi de sayilmaz bir gun kirmizi bir gun kahverengi seklinde normalde kahverengi bitmey yakin gelirdi. Annem bana hamileykn ustune görmüş oda olabilir
Adetim biteli 10 gun oldu ama hala gogus agrim geçmedi cok siddetli degil ama sizliyor
Her test yaptigimda moral bozuklugu bu ay niraktim carsamba kan testi yaptiracam ama hamilelik icin degil cunku fazla umudum yok gogus sancisindan baska bir sey yok varsa kan tesinde cikar yoksa da doktora gitmeyi dusunuyorumcanım sen bir test al da yapsana senin artık idrara geçmiştir hamileysen
Sagol cnm sende var mi bebismoralini bozma cesaretli ol eğer hamileysen bebek hissetsin ne kadar korkusuz annesi olduğunu... hayal kırıklıkları insanı yıksa da bence her defasında cesaretle yılmadan denemek gerekiyor...
Simdi ne desek yalan olur :) ama ins vardir bebis. Cnm bazen yapiyor vucut hic sarkmayan adet günleri sarkar mide iki uc bulunur bel agrisi olur tmm ben hamileyim dersin öbür gün bir bakmissin hastalanmissin. En iyi beklemekkızlar bende yeni uye oldum.adetime 7 gün kala adet sancıları bel agrısı ve yuksek ateşim var.bu ayda eşimle bebek yapmaya karar verdik acaba hamilemiyim bu belirtiler neye işaret((
Simdi ne desek yalan olur :) ama ins vardir bebis. Cnm bazen yapiyor vucut hic sarkmayan adet günleri sarkar mide iki uc bulunur bel agrisi olur tmm ben hamileyim dersin öbür gün bir bakmissin hastalanmissin. En iyi beklemek
Bu ates genelde yumurtlama gunlerinde oluyo bazi insanlarin yumurtlama gunleri farkki oluyo
Test yap cnm ama testte erken gebelik belli olmuyor yani adetin gecikmedi buyuj ihtimal çıkmayacak bir hafta da bekle cnm :)inşallah hamileyimdir yumurtalama dönemim 18 de basladı.acaa test yapsam mı?
cevabın ıcın tsk
Test yap cnm ama testte erken gebelik belli olmuyor yani adetin gecikmedi buyuj ihtimal çıkmayacak bir hafta da bekle cnm :)
Önemli değil cnm insallah adetin gelmez :)cok tşk ederim:)isallah bakalım ekleyelim
Sagol cnm sende var mi bebis