Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim degilmiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Arkadaslar kafam allak bullak adet tarihim 2 gun gecikti .1 haftadir goguslerim haassas ve kasik agrim vardi.test yaptim silik ikinci cizgi cikti ama bir kere daha belirgin cift cizgi cikmasina ragmen hamile degilmisim o ani yasayanlar anlar.resmen yikildim o yuzden beklemek istiyorim kan testi icin.fakat kask agrim artdi siddetli agrim var.korkutuyor bu beni.hamilemiyim deyilmiyim cozemedim.hamileysem siddetli agri normalmi?

Arkadaslar kafam allak bullak adet tarihim 2 gun gecikti .1 haftadir goguslerim haassas ve kasik agrim vardi.test yaptim silik ikinci cizgi cikti ama bir kere daha belirgin cift cizgi cikmasina ragmen hamile degilmisim o ani yasayanlar anlar.resmen yikildim o yuzden beklemek istiyorim kan testi icin.fakat kask agrim artdi siddetli agrim var.korkutuyor bu beni.hamilemiyim deyilmiyim cozemedim.hamileysem siddetli agri normalmi?
Testi tekrarladınız mı ? Koyulaşma varsa hamile olabilirsiniz. Kasık ağrısı normal aslında adet sancısı gibi bir ağrı olabiliyor

İlk yaptığın testin markası güvenilir değildi belki. Bu testin markası ne ? Hamile kalındığında da adet sancısı kasık ağrısı oluyor. Ben normalden çok daha fazla sancı çektim.

İki gun gecmis bütün testlerde cikar. Silikse muhtemelen hamilesin zaten

Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar malesef koyulasmiyor ama silik dediyim baya gozukuyor dikkatle bakmaya gerek yok.iki gun sonra tekrar edecegim adetim gelmezse

Oylemi?bir sorun cikmadi degilmi?kasik agrim azaldi simdi belim agryor
Yoo çıkmadı. Hatta her ay adet günümde sancı çektim adet olacak gibi. Sonra bi çok kişinin bunu yaşadığını normal olduğunu öğrendim. Bel ağrısı bende adet zamanı da olmazdı. Hamileykende olmadı. Yeni yeni kendimi çok yorarsam oluyor. Normalde olan şeyleri düşün çok farketmiyor. Adet belirtileriyle aynı diyebilirim.

Kızlar banada cevap verin adetim 2 gün geçmişti olmaz diye eşimle birlikte olduk şimdi adetim 7 gün geçti hamile kalma olasılığım ne kadar yüksek 14 güne kanda çıkar mı

Back