How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilemiyim değilmiyim?

BYV

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.530
3.888
63
İstanbul
Merhaba en son nisan ayında regl oldum. Uzun süre gelmeyince hamilelik testi aldım. Daha yapamadan 1 saat içinde regl oldum. Ancak şöyle bir durum var 2 hazirandan bugüne devam etmektedir. Dün dr gittim muayene sonucu bozuk gebelik kesesi var hamile kalmışsın ve düşürmüşsün dedi.kan testi istedi haftaya tekrar gel dedi. Beta hcg degeri 1143 bu normal mi. Düşük yaptıysam ve 19 gündür regl isem degerin düşmesi gerekmez mi? Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• A4AD693C-1082-411F-83BE-DCCA668C2749.png
    A4AD693C-1082-411F-83BE-DCCA668C2749.png
    119,4 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Dış gebelik mi acaba ? Tamamen tip bilgisi gerektiren bir durum bence. Ayrıca 1 hafta çok uzun bir zaman madem düşürmüşsün hcg neden bu kadar yüksek? Bence yarın tekrar ama başka bir hekime görünün

Dış gebelik mi acaba ? Tamamen tip bilgisi gerektiren bir durum bence. Ayrıca 1 hafta çok uzun bir zaman madem düşürmüşsün hcg neden bu kadar yüksek? Bence yarın tekrar ama başka bir hekime görünün
Dis gebelikte gebelik kesesi olusmas diye okumustum bir yerde ultrasonla baktiginda kese vardi ama bozulmus dedi. Olmadi dedigniz gibi baska bir dr gitmek gerekebilir.

Canim cok gecmis olsun degerin zamanla dusucektir ama paylatigin fotolarda tc kimlik no olani sil bence guvenlik acisindan

Çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda kucağını bebişle doldurur inşallah. Bende arkadaşa katılıyorum tc no gözüküyor silsen iyi olur nolur nolmaz karala orayı

Back