• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim değilmiyim kafam cok karıştı.

Aykcdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
21
6
1
29
Adetime 8 gun var erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir şekilde çıkdı sanki gölge gibi neyse bi heves hastaneye gittim. Sonuc beta hcg 2 çıktı. Bir önceki gebeliğim de böyle olmuştu idrar cıktı kan verdim çıkmadı adet günü kan verdim beta 176 çıkmıştı ama 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldm. Böyle olup daha sonra değeri yükselen var mi yardımcı olurmusunuz. Çok morelim bozuldu 🥺😔

Eklentiler

• IMG_20210405_081651_038.jpg
    IMG_20210405_081651_038.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_20210407_134121_493.jpg
    IMG_20210407_134121_493.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 127
Daha çok erken. Silik çizgiyi bende gördüm. Pozitif olma ihtimali yüksek. Adetinizin geçmesini bekleyin 1 hafta sonra kan verin her şey daha net olur ❤

Adetime 8 gun var erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir şekilde çıkdı sanki gölge gibi neyse bi heves hastaneye gittim. Sonuc beta hcg 2 çıktı. Bir önceki gebeliğim de böyle olmuştu idrar cıktı kan verdim çıkmadı adet günü kan verdim beta 176 çıkmıştı ama 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldm. Böyle olup daha sonra değeri yükselen var mi yardımcı olurmusunuz. Çok morelim bozuldu 🥺😔
hamilesin bence benimde adetime 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testi silik çıkmıştı adet birgün geçince yaptım normal gebelik testi koyulaşmış seninkida daha varmış ama gebe gibisin adetini bekle kan verme gecikince test yap

hamilesin bence benimde adetime 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testi silik çıkmıştı adet birgün geçince yaptım normal gebelik testi koyulaşmış seninkida daha varmış ama gebe gibisin adetini bekle kan verme gecikince test yap
Yaa cok tesekkur ederim insallah benimde oyle olur 🤲

Back
X