- 11 Mayıs 2015
- 66
- 8
- 38
- 40
- Konu Sahibi damlaaaaaaaaaaaaa
-
Bende kullanmicaktim ilac ama resmen boguluyomusum gibi öksürüyodum o yüzden mecbur kullanmak zorunda kaldim. Iki üc gündür bendede var kasik agrisiben de snei merak ettim özel msj da attım sonra konuna msj atayım dedim ben de boğazım şişti şimdi de nezle oldum ama ilaç kullanmadım bilerek kasık ağrım var benim canım
Öksürükende agriyo cok kasiklarimBende kullanmicaktim ilac ama resmen boguluyomusum gibi öksürüyodum o yüzden mecbur kullanmak zorunda kaldim. Iki üc gündür bendede var kasik agrisi
hayırlısıyla hamişizdir inşallah canımÖksürükende agriyo cok kasiklarim
ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA CANIM DARISI HAYIRLISIYLA BİZEkızlarr ne durumdasınız? ben 5 haftalık hamileyimm :)
amin canım inşallah . Haziran ayı uğurlu gelecek demiştiniz valla öyle oldu :)ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA CANIM DARISI HAYIRLISIYLA BİZE
ben inandım uğuruna hep şimdi de ramazanın uğuruna inanıyorum dua et bize canımamin canım inşallah . Haziran ayı uğurlu gelecek demiştiniz valla öyle oldu :)
Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
ben inandım uğuruna hep şimdi de ramazanın uğuruna inanıyorum dua et bize canım
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞ SALİH VE SALİHA EVLTLAR SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR CÜMLEMİZEAllah en kısa zamanda sizede nasip eder inşallah :)
Slm cnm artık pek girmiyorum siteye. Takmıyorum kafaya o yüzdende pek araştırmıyorum hamilelikle ilgili konuları, napalım rabbim en iyisini bilir o isterse olur istemesse olmaz. Sen nasılsın iyimisin?damlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin canım
ben de takmamaya çalışıyorum canım işte ama ister istemez aklımızda oluyor rahim filmi falan çekindim açık çıktı tüplerim ona sevindim ders çalışıyorum işte kaynanam kaynatam yeniden geldiler engelleniyor ne kadar olsa da ders çalışmam ya geceleri çalışmalıyım seninle de yazışamadık aklımdaydın hepSlm cnm artık pek girmiyorum siteye. Takmıyorum kafaya o yüzdende pek araştırmıyorum hamilelikle ilgili konuları, napalım rabbim en iyisini bilir o isterse olur istemesse olmaz. Sen nasılsın iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?