kızlar haftalardır forumlardaki yorumları okuyorum.. lütfen beni yargılamayın çok utanarak yazıyorum yazmaya bile cesaretim yoktu ama burda bu durumdan korkan ve yazan bi çok insan görünce birazda olsa cesaret buldum. 17 yaşındayım erkek arkadşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık keşke yaşamasaydım çok pişmanım bu durumdan. kesinlikle o bölgeye boşalma olmadı. ama ucu bi kere farkında olmadan vajinama değdi. zevk suyu denilen şeyy varmıydı bilmiyoruz erkek arkadşım yoktu diyo. emin değilim çok korkuyorum. bu şekilde hamile kalabilirmiyim. ogün haftalardır içim içimi yiyo bitürlü rahatlayamıyorum. 11 kasım günü yaşadık bu olayı. 7 gün sonra hatta biraz erken bi süreyle adet gördüm herzaman olduğu gibi. bi farklılık yoktu. o yüzden kesin değilim diye rahatlamıştım ama 2. ayki adetim 6 gün gecikti. ama zaten adetim normaldede tam gününde olmuyodu arada bi böyle aksama oluyodu. ama korkum bu sefer sanki kan normalden daha az geldi. aklıma geldi yeniden ve yazıları okuyunca ve biraz araştırınca ilk ay adet görülüyomuş 2. ay gecikme oluyomuş hamilelik durumunda. çok korkuyorum bi dokundurmayla hamile kalabilirmiyim. şimdi vucudumda hangi rahatsızlığı görsem hamileliğe yoruyorum kafayı yicem. stress yapıyorum. çok hafif mide bulantısı oldu bi ara çok kısa bi süre ama öyle rahatsız edici değil çok hafif hemen geçti. kabızdım bi ara oda geçti. çok korkuyorum sürekli karnıma bakıp duruyorum. psikolojim bozuldu huzurum kalmadı. lütfen yargılamayın zaten ben kendimi fazlasıyla yargılıyorum haftalardır. bi dokunma olunca hemen hamile kalınırmı. test yapmalımıyım lütfen yardım edin..