HAMİLEMİYİM???? cevap cevap cevap

ymc

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
23
0
6
Ağrı
arkadaşlar 11 aylık evliyim.2012 temmuz başında evlendim. evlenmeden mayıs ayından ağustos ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıp sonra bıraktım.daha sonra farklı yöntemlerle kasım aralık ayına kadar korunmaya devam ettim. o süreçten sonra bebek düşünmeye başladık.Esas mesele NE OLUR BİLEN BİRİ NET bişey söylesin. en son adet gördüğüm tarih 6 nisan, 24 mayıs oldu hala adet görmedim.idrar testi kan testi yaptım negatif çıktı.Bel ağrısı ara ara yoklayan kasık ağrıları var. dünden beri ise göğüs ağrısı ve ağırlıkla göğüs uçlarında aşırı bi sızlama. görüştüğüm herkes söktürücü vs kullanmamamı söyledi.tüm bunlara rağmen hamile olma ihtimalim var mı??
Ayrıca şunu belirtmeliyimki 6 nisandan sonraki ilk ilişki tarihi 22 nisan. yumurtlama dönemini geçmiş veya son günleri olabilir. Kafam çok karışık yardım yardım yardım

Diger arkadasin konusundada size yorum yazmistim adetiniz 2 hafta gecmis gebe olsaniz kanda kesin cikardi hemen doktora git canim kan testini ne zaman yaptirmmistin yani adetin kac gun gecince ben mesela 4 gunu kan testi yaptirdigimda cikmamisti hamile degilim diye uzulmusustum ama 10 gun oldu adetim gelmedi gidip tekrar kan vermistim o zaman cikti doktorum gec dollenme demisti belki seninde oyle olmustur yinede hamile degilsen bile doktora gorun adetin bu kadar gecmesi normal degil kist filan olmasin

benim normalde 6 mayısda adet olmam gerekiyordu 20 mayısta yani 14 gün sonra yaptırdım kan testini negatif çıktı. Ama şöyle bişey var ben en son 6 nisanda adet gördüm onun üzerine eşimden 15 gün felan ayrıydım.6 nisandan sonraki ilk ilişki tarihi 22 nisan. böyle düşündüğüm zaman eğer ogün veye sonraki günler hamile kaldıysam daha yeni 1 ay olmuş olacak. Kafam çok karıştı açıkçası. bunlunduğum şehirde de doktor imkanı çok kısıtlı hemen hemen bütün doktorlar erkek sadece bir özel muayenehane var bir bayanın güvenebilirsem oraya giderim artık son çare....

Bu kadar geçmesine rağmen kanda çıkmamışsa doğrudur.kan testi yanıltmaz keşke hamile olsaydın( bence ovülasyon testi dene ben onunla hamile kaldım..isteyen herkese allah bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…