Nişanı yeni attım evden çıkamıyorum kimseye bir şey söyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım birde strestnmi binden zayıflamadanmı bilmiyorum mide bulantısı hissi varBeyaz akinti tek basina hamilelik belirtisi olamaz test yapin yada kan verin en net kanda çıkınca belli olur
Baş dönmesi de var göğüslerim de şişme falan yok göğüsten rahatlatın içimi nolurNişanı yeni attım evden çıkamıyorum kimseye bir şey söyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım birde strestnmi binden zayıflamadanmı bilmiyorum mide bulantısı hissi var
Köyde olduğum için pandemiden dolayı çıkamıyorumda çok terzs zamana denk geldi bel ağrısı var kasıklarım da yok yani gibiBir sey diyip yanlis yönlendirmek istemem sizi en azindan test yapmanin firsatini bulamazmısınız 2 dakika eczaneye gitmek icinde mi cikamiyorsunuz evden, belirtiler kisiden kisiye degisir simdi var deriz olmaz yok deriz olurbaska belirti var mi kasık ağrısı bel agrisi gibi
Yani aslında korunuyorduk ama yırtık oldu iki defa ondan şüpheleniyorumKöyde olduğum için pandemiden dolayı çıkamıyorumda çok terzs zamana denk geldi bel ağrısı var kasıklarım da yok yani gibi
Bi şekil yapın ama test yapın
Niye korunmuyosunuz da kürtaj oluyosu
Tutmaz dedi ilkde cahilce aptalca güvenip boş anıma denk geldi ve nişanı atıncada benden değildi dedi katili olduğumuz çocuğumuzu inkar ettiBi şekil yapın ama test yapın
Niye korunmuyosunuz da kürtaj oluyosunuz?
Ben bi insanın bu kadar aptal olabileceğine inanmak istemiyorum bu teknoloji çağında. 6 ay sonra aynı şüphe?Aptallık cahillik güven tutmaz dedi inandım güvendim
İnşaallah değilimdir olursam kesinlikle aldırmam insanın bir cahiliye zamanı olur anlamaz bilmez konuşmayın çok yargılamayın anlattığım kadarını biliyorsunuz başıma neler geldi bilemezsiniz ben burda sadece yardım almak için soru sordum beni yargılamak kimsenin haddi değil sorduğum soruya cevap vermeyeceksiniz yazmayınOffffff offfffff 2021 ve halaaaa ben güvendim beni hamile birakti benden degil diye kürdaj yaptirdi ve o katille beraberligimiz devam eti 6 ay sonra genemi hamileyim sorusuyla karsi karsiyayiz.gene hamilelik olursa o katili cagrip tekrarmi kürdaj yaptiracan
İnşaallah değilimdir olursam kesinlikle aldırmam insanın bir cahiliye zamanı olur anlamaz bilmez konuşmayın çok yargılamayın anlattığım kadarını biliyorsunuz başıma neler geldi bilemezsiniz ben burda sadece yardım almak için soru sordum beni yargılamak kimsenin haddi değil sorduğum soruya cevap vermeyeceksiniz yazmayınOffffff offfffff 2021 ve halaaaa ben güvendim beni hamile birakti benden degil diye kürdaj yaptirdi ve o katille beraberligimiz devam eti 6 ay sonra genemi hamileyim sorusuyla karsi karsiyayiz.gene hamilelik olursa o katili cagrip tekrarmi kürdaj yaptiracan
İnşaallah değilimdir olursam kesinlikle aldırmam insanın bir cahiliye zamanı olur anlamaz bilmez konuşmayın çok yargılamayın anlattığım kadarını biliyorsunuz başıma neler geldi bilemezsiniz ben burda sadece yardım almak için soru sordum beni yargılamak kimsenin haddi değil sorduğum soruya cevap vermeyeceksiniz yazmayın
Ne cahiligi arkadasim cocugun benden degil deyip cocuguna kiyan birinden ondan tekrar hamilemiyim sorusuna teprikler cevabinimi bekliyordun? Hepimizin yasadiklari bir sinavdir ama düsmesin diye aylarca sirt üstü yatan yillarca bebek kokusuna hasret kalan biri olarak ne yasarsan yasa bebegin benden degil deyip ona kiyan birinden tekrar hamile kalmana inanamiyorum.İnşaallah değilimdir olursam kesinlikle aldırmam insanın bir cahiliye zamanı olur anlamaz bilmez konuşmayın çok yargılamayın anlattığım kadarını biliyorsunuz başıma neler geldi bilemezsiniz ben burda sadece yardım almak için soru sordum beni yargılamak kimsenin haddi değil sorduğum soruya cevap vermeyeceksiniz yazmayın
Nişanı yeni attım ve yeni söyledi bana bunu lütfen yargılamayın iç kısmı nedir bilmiyorsunuzNe cahiligi arkadasim cocugun benden degil deyip cocuguna kiyan birinden ondan tekrar hamilemiyim sorusuna teprikler cevabinimi bekliyordun? Hepimizin yasadiklari bir sinavdir ama düsmesin diye aylarca sirt üstü yatan yillarca bebek kokusuna hasret kalan biri olarak ne yasarsan yasa bebegin benden degil deyip ona kiyan birinden tekrar hamile kalmana inanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?