• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim bilmiyorum cok heyecanlıyım test yapmaya korkuyorum

ennur11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
298
Yer
Konya
Arkadaslar 1 buçuk senedir evliyim geri çekilme yöntemi ile korunmada hamile kalınır mı bilmiyorum bide balayı sistiti olmuştum ama hemen tedavi olunca uzun sürmedi ben cok istiyorum ama esim maalesef pek bilgim yok adetim tam 11 gün gecikti adet olmam gereken gün böyle kahverengi bi iki damla kan geldi sonra Bida hiç bişey yok bide 1 hafta kadar birden titreme üsüme ateş gibi seyler yasadım ama böyle göğüslerimde hassasiyet filan yok sadece basım ağrıyor iştahım kesildi cok nadir mide bulantisi var kendimi hamile gibi de hissetmiyorum hiç bide böyle koyu beyaz cok fazla akıntım oluyo cok hassas ve sinirliyim ama :) hamilemiyim sizce tecrübeleriniz varsa yardımcı olur musunuz

Arkadaslar 1 buçuk senedir evliyim geri çekilme yöntemi ile korunmada hamile kalınır mı bilmiyorum bide balayı sistiti olmuştum ama hemen tedavi olunca uzun sürmedi ben cok istiyorum ama esim maalesef pek bilgim yok adetim tam 11 gün gecikti adet olmam gereken gün böyle kahverengi bi iki damla kan geldi sonra Bida hiç bişey yok bide 1 hafta kadar birden titreme üsüme ateş gibi seyler yasadım ama böyle göğüslerimde hassasiyet filan yok sadece basım ağrıyor iştahım kesildi cok nadir mide bulantisi var kendimi hamile gibi de hissetmiyorum hiç bide böyle koyu beyaz cok fazla akıntım oluyo cok hassas ve sinirliyim ama :) hamilemiyim sizce tecrübeleriniz varsa yardımcı olur musunuz

Yazdiklarina bakilirsa hamilesin bence cünkü bu yazdiklarinin aynisi bende oldu 6 haftalik hamileyim bende test yapmak istememistim ama esimin zoru ile test yaptim positiv cikti bence hic gecikmeden hemen test yap :1: ay bebis geliyor

ayrica o leke diye bahsedigin regl degil o hamileligin ilk günlerinde olan leke ve o Beyaz akinti hamilelik boyunca devam ediyor bende söylemesi test yap :)

ayrica o leke diye bahsedigin regl degil o hamileligin ilk günlerinde olan leke ve o Beyaz akinti hamilelik boyunca devam ediyor bende söylemesi test yap :)

Ay hadi inşallah ya dua et canım peki testi sabah ilk ısrarla mı yapmak zorundayim bide illa herkes de aynı belirtiler olacak diye bişey yok demi mesela bazıları hep uyumak istese bazılarının uykusu kaciyor

Şimdi yaptım test ama negatif :( nerdeyse bidaki adet gunüm geldi ama bişey yo

Şimdi yaptım test ama negatif :( nerdeyse bidaki adet gunüm geldi ama bişey yo

Ilk belirtiler genelikle herkeste aynidir o cok uyumak istegi sonraki aylarda oluyor... yani en azinda benim tanidiigim herkeste böyle.. dua et canim ya bazi insanlarda testlerde belli olmuyor.. benim eltimde test te cikmaz ama kanda hamile diye cikar.. oyüzden dua et insalah hamilesindir.. ben öyle dua ediyorum snein icin.. mutlu kal

Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 6gün var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar da oluyo ha bide beyaz akıntım oluyo sizce hamile olabilirmiyim :)

Back