Hamilemiyim bilemiyorum yardım edin..

cigdem11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
7
1
3
reglim gecikeli 6 gün oldu 5inci gününde test yaptım ama negatif çıktı hala olmuyorum acaba hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum yardım edin lütfenn...

reglim gecikeli 6 gün oldu 5inci gününde test yaptım ama negatif çıktı hala olmuyorum acaba hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum yardım edin lütfenn...
inş. hamilesindir istiyorsan ...ama 10 güne kadar gecikmesi normal özellikle hamile kalmak için çabalıyorsan psikolojik olarak uzayabiliyor

Reactions: mbz
inşallah istiyorum . psikolojik olarak çok rahatım kendimi hamileymiş gibi düşünmemeye çalışıyorum . normal gecikmem 2 3 gün oluyordu böyle uzayınca acaba dedim . regl olmadan 1 gün önce agrılarım başlar ve anlarım ama hiç bir agrımda yok neden böyle uzadı.

Canim boyle stres yapacagina bi kan tahlili yaptir için rahatlasin. Boyle beklemek daha kötü. İnş gönlündeki gibi olur.

kan testini yaptırcam inşallah olur .gebelik testinin çıkma olasılıgı nedir onu yaptım ama çıkmadı

Canim ben gebelik testlerine çok güvenmiyorum ancak bi çok kişide bu şekilde ogreniyo. Bence en garantisi kan gecikmeden yaptir bi sikinti olmasin

benimde adetim gecikmişti 4 gün baya heveslenmiştim test yapıyorum negatif..4.gün sonunda hastalandım.sen emin olmak için kadın doğuma git kan testi yaptır en garantisi...

idrar testi negatifti..2 gün sonra kan testi yaptırdım. gebelik vardı ;doktora göre 3 haftalıktı üstelik.. ben adetime 6 gün kala test yaptırmıstım;öylesine bi içime doğmuştu. sonra kimyasl gebelik nedeniyle düştü ama inşallah doğru zamanda yine olur. bence kan testi yaptır.

İdrar testi en aşağı dört haftalık olduğunda çıkıyor çoğu kez...
üç haftalık ise çıkmaz eniyisi kan testi yaptırmak meraktan kurtulmak için.. Hayırlı haberler olsun inşallah

Ya arkadaslr ben catlatma ignesi oldum 19 eylulde sorum biraz uzun igneden 20 gun sonra test yaptim silik cizgi cikti 5 dk icinde ogun agrim oldu once pembe sonra kahverengi leke geldi gittik kan testi icin sirasiyla 33 160 375 cikti kanamam o gun durdu sorum su hamilelik gozukuyo ama agrim yok gogsum ve belim disinda yarin gorcez keseyi endiseliyim

canim benim 3 kez dusugum oldu ama bu 3 hamileleigimde gogus uclarim inanilmaz sizliyordu ve ben ordan anliyordum hamile oldugumu ama bu ay reglim 15 gun gecti fakat hasta oldum.zaten biz subat veya marta kadar beklicez artik mecbur birde canim testi yapinca bira bekle ikinci cizgi gebelik erkense daha gec cikiyo ve silik gibi cok zor goruluyor bu da hamileleigin baslarinda oldugunu gosterir insallah rabbim gonlune gore verir arkadasim

malesef 10 gün gecikmeli bi reglim oldu
çok sinir bozucu bişe ya neden geciktiginide bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…