Çünkü çok çok çok yeni ... Hafta ortası kan vermeli tekraradetin geçti mi ? evet hamilesin ama değer düşük geldi bana. iki gün sonra tekrar test yaptır kesinleşir
Test ile kan aynı günün mü?Kan testim 9.13 çıktı idrarda silik çizgi resmini atiyorumEki Görüntüle 2710105 Eki Görüntüle 2710106
Merhaba canım inşallah senin için olumlu olur ,görüntüye bakılırsa hamilesin istersen iki gün sonra tekrar kan testi yaptırKan testim 9.13 çıktı idrarda silik çizgi resmini atiyorumEki Görüntüle 2710105 Eki Görüntüle 2710106
Canım hamilesin tebrik ederimKan testim 9.13 çıktı idrarda silik çizgi resmini atiyorumEki Görüntüle 2710105 Eki Görüntüle 2710106
Evet adetim 6 gün gecikti değer banada doktorada düşük geldi iki gün sonra yaptircamadetin geçti mi ? evet hamilesin ama değer düşük geldi bana. iki gün sonra tekrar test yaptır kesinleşir
Kan testi dün idrar bugunTest ile kan aynı günün mü?
Adetim 6 gün gecikti ilk adet günüm negatif çıktı idrarda iki gün gecikti yine negatif çıktı 5 gün gecikince kan verdim dün 9.13 çıktı bugün idrar testi ikiside silik ama çift çizgi pazartesi tekrar kan vercem bakalımCanım hamilesin tebrik ederimbata kaç gün var? İdrar testiyle kan aynı günler mi yapildi? Kan değerine göre idrar testi baya koyu çıkmış öyle geldi bana:) daha değerin çok yeni o yüzden silik çizgi falan olması lzmdı gibi geldi bana
Yüksemiştir canım o zamanKan testi dün idrar bugun
İnşallah çok istiyorum bakalım pazartesi olur muYüksemiştir canım o zaman
İnşallah ,inşallah geç döllenmedirben inanıyorum.
Bekleyelim bakalım yükselmiştir inşAllahAdetim 6 gün gecikti ilk adet günüm negatif çıktı idrarda iki gün gecikti yine negatif çıktı 5 gün gecikince kan verdim dün 9.13 çıktı bugün idrar testi ikiside silik ama çift çizgi pazartesi tekrar kan vercem bakalım
Bende iki gün geciktim kan negatif çıktı yumurtlama yı takıp edemedim geç mi erken mi yumurtlaman adet dönemine yakın mi oldu acabaAdetim 6 gün gecikti ilk adet günüm negatif çıktı idrarda iki gün gecikti yine negatif çıktı 5 gün gecikince kan verdim dün 9.13 çıktı bugün idrar testi ikiside silik ama çift çizgi pazartesi tekrar kan vercem bakalım
Geç dollenme olmuş bugün de kan verdim 38 çıktı doktor hamilesin dedi darısı tüm isteyenlereBende iki gün geciktim kan negatif çıktı yumurtlama yı takıp edemedim geç mi erken mi yumurtlaman adet dönemine yakın mi oldu acaba
Çok hayırlıl olsun sağlıkla ilerlesin adet olmadım inşlla umut vardır adet olmayana kadarGeç dollenme olmuş bugün de kan verdim 38 çıktı doktor hamilesin dedi darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?