Hamilemiyim bakar misiniz lutfen

hullyaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
37
4
22
Kizlar gebelikten şüpheleniyordum erken gebelik testi yaptım dün sabah fotograf koyarım cizgi 3 dkda belirdi ama bugün sabah yaptım cizgi mizgi yok çok şaşırdım şimdi bu sekilde olup hamile olan oluyor mu anlamadım? Bilgisi olan var mıı

Eklentiler

• 1000076375.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 44
Testler farklı markamıydı ? Bu koyduğunuz resime göre sonuç pozitif ama bazı testlerde yalancı pozitif de çıkabiliyor. Adet gecikti mi ?

Test markan ne hamile gözüküyorsun bu teste göre umarım yalancı pozitif değildir

Testler farklı markamıydı ? Bu koyduğunuz resime göre sonuç pozitif ama bazı testlerde yalancı pozitif de çıkabiliyor. Adet gecikti mi ?
Aynı marka aslında anlamadım beklemeden çıktığı için hamile olduğumu düşünmüştüm ertesi gün bomboş

Adet olacağım gun surekli 5 6 gün olan şey 3 gün oldu kasik ağrım adet bitimi başladı belim falan ağrıdı vs bu yüzden suphelendim ben 11 gün geçti üzerinden yaptım böyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…