Adetim 4 gün gecikti fotoğrafı pek anlayamadım 10 aydır uğraşıyoruz çocukk için şuanda adet olmak gibi bi hissim yok ağrım sızım vs 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi bi azıcık akıntı geldi arada bi kramplar giriyor sizce bu test bozukmu yoksa pozitif mi anlam veremedim yanımdada bu saatte başka test olmadığı için yapamıyorum çok fazla damlatmadımda 3 damla damlattım idrar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim anlayamadımm bakabilir misiniz acill lütfenn
- Konu Sahibi dia07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022 hamilemiyim test gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Valla bunuda gece vakti nöbetçi eczaneden aldırdım şuandada aldırtamıyorum sabahı beklemekk zorundayımda çok heyecanlandım sormak istedimm umarım pozitiftiirrÇok hafif bı çizgi var ama idrar fazla gelmiş başka test varsa tekrar yapın
- 4 Haziran 2020
- 479
- 1
- 427
- 53
Teşekkür ederim dua edin umarımm pozitiftir çünkü uzun zamandır bekliyoruz yine umutsuzlağa kapılmak istemiyorummSiz sabah tekrarlayın. Herkes bir tahminde bulunacak kafanız karışacak.
- 6 Temmuz 2022
- 2.272
- 1.596
- 63
Pozitif gibi gorunuyor. Bu heyecanla sabah ilk isiniz zaten testi tekrarlamak olur heralde bizi de haberdar edinAdetim 4 gün gecikti fotoğrafı pek anlayamadım 10 aydır uğraşıyoruz çocukk için şuanda adet olmak gibi bi hissim yok ağrım sızım vs 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi bi azıcık akıntı geldi arada bi kramplar giriyor sizce bu test bozukmu yoksa pozitif mi anlam veremedim yanımdada bu saatte başka test olmadığı için yapamıyorum çok fazla damlatmadımda 3 damla damlattım idrar
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Vallahi uyuyamam kesin sabah nasıl olcak bu merakla bilemiyorum ikinci test umarımm pozitiftir bilgi veririm ki diğer aynı durumu yaşayanlara bilgi olurPozitif gibi gorunuyor. Bu heyecanla sabah ilk isiniz zaten testi tekrarlamak olur heralde bizi de haberdar edin
- 26 Temmuz 2017
- 4.203
- 8.834
- 158
- 31
Evet yaptım hatta güvenemeyip 2 defa yaptım ikiside negatif ama adetim normalde bi kaç gün öncesinden sancı hissederim vücudumda illaki belirtisi olur oda yok anlamadım veya 7 gün sonra mı yapmam gerekiyor idrar testi için anlam veremedimTekrar test yaptınız mı merak ettim idrar fazla gelmiş bence ama bana çizgi var gibi geldi sanki varmış da dağılmadan dolayı emin olamadık gibi
merhaba benimde aynısı başıma gelmişti adetimde gecikmişti prolaktin yüksekliğinden kaynaklı idrar testinde bazen böyle hatalar olabiliyormuş ki benim bu sebepten olmuş. hevesinizi kırmak istemem ama ümitlenmeyin ve doktora gidin derim. umarım iyi bir sonuç alırsınız.Evet yaptım hatta güvenemeyip 2 defa yaptım ikiside negatif ama adetim normalde bi kaç gün öncesinden sancı hissederim vücudumda illaki belirtisi olur oda yok anlamadım veya 7 gün sonra mı yapmam gerekiyor idrar testi için anlam veremedim
- 26 Temmuz 2017
- 4.203
- 8.834
- 158
- 31
- 20 Ocak 2021
- 7
- 1
- 6
- 26 Temmuz 2017
- 4.203
- 8.834
- 158
- 31
Bence de var gibi yarın sabah tekrarlayın testi bence hamilesinizEki Görüntüle 3121390 sanki silik bir cizgi var gibi bakarmisiniz sizce hamilemiyim?
- 11 Ağustos 2022
- 278
- 54
- 28
- 27