• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim anlayamadımm bakabilir misiniz acill lütfenn

dia07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
8
3
1
24
Adetim 4 gün gecikti fotoğrafı pek anlayamadım 10 aydır uğraşıyoruz çocukk için şuanda adet olmak gibi bi hissim yok ağrım sızım vs 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi bi azıcık akıntı geldi arada bi kramplar giriyor sizce bu test bozukmu yoksa pozitif mi anlam veremedim yanımdada bu saatte başka test olmadığı için yapamıyorum çok fazla damlatmadımda 3 damla damlattım idrar

Eklentiler

• AA8B0400-0070-4111-8EB3-4260537FCCDA.jpeg
    AA8B0400-0070-4111-8EB3-4260537FCCDA.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 340
  • A1FE4BCC-AE88-47A7-B841-81DA431BB103.jpeg
    A1FE4BCC-AE88-47A7-B841-81DA431BB103.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 344
Test bulanık çıkmış ama t de çok silik bi şekilde bi ucunda çizgi var gibi duruyor yakından bakınca

Çok hafif bı çizgi var ama idrar fazla gelmiş başka test varsa tekrar yapın

Çok hafif bı çizgi var ama idrar fazla gelmiş başka test varsa tekrar yapın
Valla bunuda gece vakti nöbetçi eczaneden aldırdım şuandada aldırtamıyorum sabahı beklemekk zorundayımda çok heyecanlandım sormak istedimm umarım pozitiftiirr 🙏🏻

Adetim 4 gün gecikti fotoğrafı pek anlayamadım 10 aydır uğraşıyoruz çocukk için şuanda adet olmak gibi bi hissim yok ağrım sızım vs 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi bi azıcık akıntı geldi arada bi kramplar giriyor sizce bu test bozukmu yoksa pozitif mi anlam veremedim yanımdada bu saatte başka test olmadığı için yapamıyorum çok fazla damlatmadımda 3 damla damlattım idrar
Pozitif gibi gorunuyor. Bu heyecanla sabah ilk isiniz zaten testi tekrarlamak olur heralde😍 bizi de haberdar edin

Türkiyede mi yaşıyorsunuz? Test farklı geldi biraz.

Eşime eczacıya 40-50 liralık olan erken gebelik testinden al dedim ama kadın bunu vermiş öyle bişey yok demiş ki var daha geçen ay almıştım bunu kullandım şuan kadın bunu vermiş pek güvenemedim açıkcasııı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 325
Pozitif gibi gorunuyor. Bu heyecanla sabah ilk isiniz zaten testi tekrarlamak olur heralde😍 bizi de haberdar edin
Vallahi uyuyamam kesin sabah nasıl olcak bu merakla bilemiyorum ikinci test umarımm pozitiftir bilgi veririm ki diğer aynı durumu yaşayanlara bilgi olur 👍🏻 ☺️

Tekrar test yaptınız mı merak ettim idrar fazla gelmiş bence ama bana çizgi var gibi geldi sanki varmış da dağılmadan dolayı emin olamadık gibi

Tekrar test yaptınız mı merak ettim idrar fazla gelmiş bence ama bana çizgi var gibi geldi sanki varmış da dağılmadan dolayı emin olamadık gibi
Evet yaptım hatta güvenemeyip 2 defa yaptım ikiside negatif ama adetim normalde bi kaç gün öncesinden sancı hissederim vücudumda illaki belirtisi olur oda yok anlamadım veya 7 gün sonra mı yapmam gerekiyor idrar testi için anlam veremedim

Evet yaptım hatta güvenemeyip 2 defa yaptım ikiside negatif ama adetim normalde bi kaç gün öncesinden sancı hissederim vücudumda illaki belirtisi olur oda yok anlamadım veya 7 gün sonra mı yapmam gerekiyor idrar testi için anlam veremedim
merhaba benimde aynısı başıma gelmişti adetimde gecikmişti prolaktin yüksekliğinden kaynaklı idrar testinde bazen böyle hatalar olabiliyormuş ki benim bu sebepten olmuş. hevesinizi kırmak istemem ama ümitlenmeyin ve doktora gidin derim. umarım iyi bir sonuç alırsınız.

Selam kızlar bende 21 gündür adet olmadim adetimden 10 gün sonra lekelenmem oldu 2 gün sürdü ama adetten sonra test yaptım negatif çıktı. Bugün test yaptım evde ama aşırı derecede silik çizgi çıktı belirtilerimde çok tutuyor. Sizce olsaydı şimdiye çıkmaz miydi kakan tahlilinde😊

21 gün çok fazla gecikme ama pcos musunuz bence doktora gidin normal değil bu gecikme en azından kan verin

Bilemiyorum bana göre de normal değil bu gecikme tekrar gidicem hastaneye hormon testi de vermem gerekiyormuş

Back
X