Hamilemiyim anlamadım, yardım edin lütfen ?

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
44
-9
Merhaba,

Biz ilişkimizi yaşadık 2 haftadır. Şuanda bir pıhtılı kanama oldu. İkinci gün oldu hala vajinamdan pıhtı atıyorum. Gece uyudum kalktım pedimde birşey yoktu. Ama yataktan öok zor kalktım sanki karnımda birşey varmış gibi. Lavaboya gittim. Oturduğum anda pıhtılı kan çıktı vajınamdan. Gebe miyim anlamadım. Düşük mü yapıyorum bilmiyorum ama çok korkuyorum. İlişkimiz 2 haftadır oluyor. Adet dönemim de 2 hafta önceydi.

2 hafta önce adet dönemi geçirdiyseniz hamile olamazsınız, hadi erken yumurtladınız hamile kaldınız diyelim ki bebeğin yerleşmesi bile iki haftayı bulur, hamile kalıp düşük yapsanız bile öyle pıhtılı gelmez normal adet gibi sökülür. Ben neredeyse 2 aylık düşük yaptım anlattığınız kadar pıhtı anca oldu. Yani kısacası hamile kalıp düşük yaptığınızı zannetmiyorum fakat yaşadığınız ara kanama da bana normal gelmedi. En fazla adetten iki hafta sonra yumurtlama döneminde lekelenme yaşarsınız. Bence doktora görünmenizde fayda var böyle bir şey hiç duymadım, umarım önemli bir şey yoktur.

Merhaba,

Biz ilişkimizi yaşadık 2 haftadır. Şuanda bir pıhtılı kanama oldu. İkinci gün oldu hala vajinamdan pıhtı atıyorum. Gece uyudum kalktım pedimde birşey yoktu. Ama yataktan öok zor kalktım sanki karnımda birşey varmış gibi. Lavaboya gittim. Oturduğum anda pıhtılı kan çıktı vajınamdan. Gebe miyim anlamadım. Düşük mü yapıyorum bilmiyorum ama çok korkuyorum. İlişkimiz 2 haftadır oluyor. Adet dönemim de 2 hafta önceydi.
Test yap

X