Hamilemiyim adet mi olamıyorum

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
28
Arkadaslar selam nisanın 10unda adetm bitti tam 35 gün oldu adet olmadm idrar testi yaptm yok dun kan testi verdim sonuc 3.83 cktı negatif dedi hamile deglsem neden adet olmadm. Boyle olanlar varmı idrar ve kanda negatif ve sonradan hamile oldgnu ogrenen varmı gec dollenme olmus olablir mi. Lutfen yardm edin. Daha 5 gün daha bekliyp yne kan vermem gerekir mi.

Arkadaslar selam nisanın 10unda adetm bitti tam 35 gün oldu adet olmadm idrar testi yaptm yok dun kan testi verdim sonuc 3.83 cktı negatif dedi hamile deglsem neden adet olmadm. Boyle olanlar varmı idrar ve kanda negatif ve sonradan hamile oldgnu ogrenen varmı gec dollenme olmus olablir mi. Lutfen yardm edin. Daha 5 gün daha bekliyp yne kan vermem gerekir mi.
Ben 2 aylik ken ogrenmistim hamile oldugumu canm belli olmaz

hamile değilseniz adet olmamanız için binlerce sebep var ki 35gün normal, strestir odur budur..
ben BAT nde 5 tllik testle yaptım pozitif çıktı, poziitif ise çıkar diye düşünüyorum.
doktora gidin 5 güne gelmezswe bence.

X