• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acilll

Eylem Demir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
14
4
6
35
Merhaba iyi akşamlar
Eşimle bir ilişkim oldu korunamadık ilişkiden 1 hafta sonrasıda adet günümdü ve adet günümde hastalandım ama korkuyorum hamile kalma şansım yüzde kaç eşime daha birşey söyleyemedim sanki bütün belirtileri bende var gibi hissediyorum adet olmama rağmen hamile kalma olasılığım var mıdır?

Merhaba iyi akşamlar
Eşimle bir ilişkim oldu korunamadık ilişkiden 1 hafta sonrasıda adet günümdü ve adet günümde hastalandım ama korkuyorum hamile kalma şansım yüzde kaç eşime daha birşey söyleyemedim sanki bütün belirtileri bende var gibi hissediyorum adet olmama rağmen hamile kalma olasılığım var mıdır?
korktuğun bişeyi neden bile bile yapıyosun ki😊 hamilelik yok gibi adette olmuşsun çok tedirginsen kan testi yap rahtla

korktuğun bişeyi neden bile bile yapıyosun ki😊 hamilelik yok gibi adette olmuşsun çok tedirginsen kan testi yap rahtla
Ya bir anlık oldu işte bende nasıl korunmadığıma şaşırıyorum. Normal adet günümde adet oldum ilişkimden 4-5 gün sonra adet günümdü zaten tam gününde oldum hamile olma ihtimalim yoktur dimi? Açıkcası kan testi yaptırıp sonucu görmeyede korkuyorum😔 biraz ondan da tedirginim bir belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendime hamilelik belirtilerinin hepsinin olduğunu sanıyorum mesela belim çok ağrıyor sanli kilo almış gibi hissediyorum tedirginim açıkcası

Adetimin ilk 3 günü yoğundu kanamam zaten genelde de öyle oluyor. 7 gün sürdü ama genelde zaten benim adetim okadar sürüyor
Birde ilişkiden ertesi gün sonra hap kullandım ertesi gün hapı hem o gün 1 tane hem de ertesi gün 1 tane daha kullandım ona rapmen adet günümde sadec 1 gün oynadı olma ihtimalim yoktur dimi? Kafamda deli sorular var

Ya bir anlık oldu işte bende nasıl korunmadığıma şaşırıyorum. Normal adet günümde adet oldum ilişkimden 4-5 gün sonra adet günümdü zaten tam gününde oldum hamile olma ihtimalim yoktur dimi? Açıkcası kan testi yaptırıp sonucu görmeyede korkuyorum😔 biraz ondan da tedirginim bir belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendime hamilelik belirtilerinin hepsinin olduğunu sanıyorum mesela belim çok ağrıyor sanli kilo almış gibi hissediyorum tedirginim açıkcası
Birde ilişkiden ertesi gün sonra hap kullandım ertesi gün hapı hem o gün 1 tane hem de ertesi gün 1 tane daha kullandım ona rapmen adet günümde sadec 1 gün oynadı olma ihtimalim yoktur dimi? Kafamda deli sorular var

Merhaba iyi akşamlar
Mumkun degil elbette

7 gün adet olmuşsunuz,ertesi gün hapı almışsınız :) Mümkün değil hiç boşuna üzülmeyin

Hemen ertesi gün hapı kullanmama rağmen hemde iki gün peş peşe iki tane kullandım adette oldum ama tedirginliğim hala var en iyisi herhalde test yaptırmak😔
Teşekkür ederim cevap için
Art arda ertesi gün hapı alınamaz diye biliyorum.Kafanız estiğinde kullanacağınız bir şey değil.Hormonlarınızı alt üst eder.3-4 ay adet düzensizliği yaptığını bile okumuştum burada.Bu stresle ve kullandığınız haplar yüzünden bir sonraki gecikebilir,korkmayın diye söyleme gereği duydum.Her şeyi geçtim ilişkiden sonra 7 gün adet kanamanız olmuş.Ve hap almışsınız.Bana olur gibi gelmedi hiç.

Evet bende öyle biliyorum ama o kadar tedirgin oldum ki napıcağımı şaşırdım şuanda çocuk istemiyorum eşim istiyor ve onada söyleyemedim ilişkiden 4-5 gün sonra adet oldum adet günümdü zaten ama sanki psikolojik olarak mı bilmiyorum sanki öyleymişim gibi hissediyorum belim çok ağrıyor bir kaç haftadır yada okuduklarımdan mı etkileniyorum anlayamadım🙁

Evet bende öyle biliyorum ama o kadar tedirgin oldum ki napıcağımı şaşırdım şuanda çocuk istemiyorum eşim istiyor ve onada söyleyemedim ilişkiden 4-5 gün sonra adet oldum adet günümdü zaten ama sanki psikolojik olarak mı bilmiyorum sanki öyleymişim gibi hissediyorum belim çok ağrıyor bir kaç haftadır yada okuduklarımdan mı etkileniyorum anlayamadım🙁
Bir test yaptırınn.Kurtulursunuz hem bu düşüncelerden.Eşinizle paylaşmanıza da gerek yok sonuçta.Gidip kan vereceksiniz bu kadar.

Yok canım Allah bilir ama imkansız gibi bişey çubuk test yap piskolejik yaşıyosun o belirtileri biz kaç aydır uğraşıyoruz olmuyo 😂

Merhaba iyi akşamlar
Büyük olasılıkla değilsin piskolojik olarak sıkıntıya girmişsin sen 😊

Back