• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?? Acil

Sessizkiz3419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
93
39
3
kızlar merhaba ben yeni evliyim . 6 haziranda regli oldum . 20 haziranda eşimle birlikte olduk . Korunmadık ama içime boşalmadı . İlişkiden 3 gün sonra hafif bir çok az pembemsi kan geldi daha sonra kahverengileşti. Bu kahverengi akıntı hala devam ediyor ve düzensiz az az . Dün çok belim ağrıyordu ve tekrar pembemsi kan gibi akıntım oldu biraz yoğundu daha sonra tekrar kahveleşti. Bu sabah uyandığımda midemde inanılmaz bir ağrı vardı ama sonra geçti . Hesaplamama göre birlikte olma Zaman'ımız döllenme Zaman'ına denk gelmiş. Sizce bu akıntılar implantasyon. Kanaması denilen üstüne görme gibi bişey olabilir mi ? Hamilelikle alakası yoksa sebebi ne olabilir ? Lütfen yardım

Re

Adetinizin hep düzenli mi olmustur?? Hamile kalma ihtimaliniz de var ama kist gibi bir problemde olabilir biraz daha bekleyip test yapın isterseniz olmazsa doktora da gidersniz

Kist mi inanamıyorum gerçekten olabilir mi? Adetim şu yaşıma kadar en fazla 2 kere gününü geçmiştir oda çok fazla stres yaptığım Zaman'lar yani hep düzenlidir . İnşallah kist yoktur . Teşekkür ederim

Kist mi inanamıyorum gerçekten olabilir mi? Adetim şu yaşıma kadar en fazla 2 kere gününü geçmiştir oda çok fazla stres yaptığım Zaman'lar yani hep düzenlidir . İnşallah kist yoktur . Teşekkür ederim
Inşallah yoktur kistten de düzensiz kanamalar olabiliyor bazen ama bence siz hamilesiniz gibi çünkü tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik diyorsunuz

Inşallah yoktur kistten de düzensiz kanamalar olabiliyor bazen ama bence siz hamilesiniz gibi çünkü tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik diyorsunuz
Kistin belirtilerine baktım da alakasız hiçbiri yok . Peki hamileysem erken değil mi belirti için ya ?

Back