hamilemiyim acil yardım

berru89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
1.279
0
116
35
Diğer
ya arkadaşlar ben 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı benneyaptımki ama adetim geçeli 3-4 gün oluo hamilemiyim diilmiyim salıya kadar bekleyip kan tahlili yaptırmayı düşünüorum ama umudum kalmadı tek çizgi çıkınca, hamile olupta tek çizgi çıkmış olabılırmı böle bişile karşılaşan yokmu yada neden geçikmiş olabilir :bbo::bbo:

idrar testine pek güvenme canım varken yok yokken var çıkarıyor onun için en kesini kan tahlili yaptır canımumarım hamilesindir

idrar testlerinde pozitif çıkınca genelde sonuç kesin gibi birşey oluyor ama negatifte aynı şey geçerli değil bildiğim kadarıyla henüz kan değerlerin yeterince yükselmemişse hamile olsan bile test bunu gösteremeyebiliyor... ama tabi adetinin gecikmesi hamilelik harici mevsimsel veya ne bileyim stres falan gibi faktörlerden de kaynaklanabilir bence birkaç gün daha bekle tekrardan bir test yap o da olmadı kan testi de yaptırıp kesin sonuca ulaşabilirsin ve umarım hamilesindir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…