Test yaptın mı?Mrb arkadaşlar adwtim 3 gün gecikti çok merak ediyorum acaba hamilemiyim
Çıkardı ama marka güvenilir mi onu da bilmek lazım. Kesin hamile değilim diyerek ilaç içme yine de. Adetlerin düzenli miydi ?Benim 10gun oldu gecikmem 8 ci gun test yapdim neqativ olsa cikardi dimi?(((
evet canim duzenliydi gec dollenme falan diyorlar umudum oyduÇıkardı ama marka güvenilir mi onu da bilmek lazım. Kesin hamile değilim diyerek ilaç içme yine de. Adetlerin düzenli miydi ?
Bu kadar gecikmesi normal değil düzenli adet gören birinde. İlginç. Bencede bi test daha yap.E
evet canim duzenliydi gec dollenme falan diyorlar umudum oydu
Yarin sabah test yapicam bi daha olmaSa demekki yok .doktora gidicem gelecek ay
Yapdim hic bi sey yok doktira gidicem demekki basqa problem var.ama insan cok umutleniyorBu kadar gecikmesi normal değil düzenli adet gören birinde. İlginç. Bencede bi test daha yap.
Arkadaşlar daha adet olmadımMrb arkadaşlar adwtim 3 gün gecikti çok merak ediyorum acaba hamilemiyim
Israrla test yapmayacaksın galiba :)Arkadaşlar daha adet olmadım
Hep umutlaniyorum yine hayeller bosa gidecek diye korkuyorumIsrarla test yapmayacaksın galiba :)
Hep umutlaniyorum yine hayeller bosa gidecek diye korkuyorum
Öyle yapicam galibaBiraz daha bekle o zaman bir hafta gecikince yap
Olmicak diye yapmıyorumTest yapsana hastaneden
Aynen canım bende senin gibi test yaptım negatif çıktı sonra hastaneye gittim ultrasonda bişey çıkmadı doktorum bana folk asiti verdiYapdim hic bi sey yok doktira gidicem demekki basqa problem var.ama insan cok umutleniyor
O zaman adeti bekle yapacak bişey yok.Hep umutlaniyorum yine hayeller bosa gidecek diye korkuyorum
Cok guzel morel verdiniz allah razı olsunO zaman adeti bekle yapacak bişey yok.
Cümlemizden inşallah. Belirti var mı peki.Cok guzel morel verdiniz allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?