• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim acaba

nazser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
32
5
86
İstanbul
merhaba;

ben 30 - 35 günde adet gören birisiyim çoğu zaman 35 günde ve gecikmem yılda bir kez falan olur günü gününeolurum geçen ay 17 gün geçti hamileyim sandım ama malesef yoktu :( bu ay da adetim 11 gün gecikti test yapmaya korkuyorum bişi çıkmayacak diye :( ve geçen ay psikolojik olarak çok istedim günlerimi hesapladım hangi gün ilişkiye girmem lazım faln diye bu ay hesaplamadım akışına bıraktım inşallah olmuştur ve ben vajinusmustum 4 ay oldu yeneli :KK31:

vajinismusu yeneli dört ay olmuş bismillah daha. azıcık zaman verin.

Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir? Kafam çok karışık yardım edinnnnn

Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir? Kafam çok karışık yardım edinnnnn
karışık senın durum ya gönlüne göre olur herşey ınşallah

Back