• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba ???

Ayın 7sinde adet olucam ama bebek bekliyorum psikolojik olarak mı bilmiyorum ama vücudumda değişiklikler var. Mesela goguslerim acıyor kasiklarima iki taraflı hafif ağrı oluyor. Ve çok istahim açıldı. Hamile kalmak istiyorum ama tabi ilk olacağı için bilgi sahibi değilim. Şimdiden çok teşekkür ederim
Öncelikle İnşallah istediğin gibi olur canım. Bence büyük ihtimal yumurtlama gunundesin

Yumurtlama zamanı hamile kalmaya en elverişli zaman. Bu yüzden bence iyi değerlendir o günleri
Anladım benim bu şikayetlerim ilişkiden 5 gün sonra falan oluştu yani bi kaç gündür devam ediyor. Arada mide dönmesi sık idrara çıkma karında gaz yaşadım şişlik kaşıklarımda hafif ağrılar burada bazı yorumları okuyorum hamileyim herhalde diyorum ama dayanamadım test aldım yaptım negatif çıktı normal olarak. Ay başını beklicem mecbur

Anladım benim bu şikayetlerim ilişkiden 5 gün sonra falan oluştu yani bi kaç gündür devam ediyor. Arada mide dönmesi sık idrara çıkma karında gaz yaşadım şişlik kaşıklarımda hafif ağrılar burada bazı yorumları okuyorum hamileyim herhalde diyorum ama dayanamadım test aldım yaptım negatif çıktı normal olarak. Ay başını beklicem mecbur
Aynı şeyleri yasamisiz tatlım bende dayanamayıp test yaptim negatif çıktı. Adet gününü bekle olmazsan testi tekrar la canim

Back