İnşallah canım sağol. Aynen oda olabilir aslında banada çok erken gibi geldi. Bu konuda biraz deneyimsiz olduğum için sormak istedimBebiş varsa bile bu kadar erken belli olmaz canım, şekerin veya tansiyonun düşmüş olabilir. Inşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla
İnşallah canım sağol. Aynen oda olabilir aslında banada çok erken gibi geldi. Bu konuda biraz deneyimsiz olduğum için sormak istedim
Belirti olabilir canim. Ablamin yumurtamadan itibaren midesi bulanir 3 hamilelik yasadi 3 unde ole oldu. 2 tanesi dustu gerci. Ama su an 2 aylik hamile. Onda hemen belirti basladi. Halada var.biraz agir geciriyoİnşallah canım sağol. Aynen oda olabilir aslında banada çok erken gibi geldi. Bu konuda biraz deneyimsiz olduğum için sormak istedim
Dimi kuzum aynen öyle heyecandan da herseyi ona bağlıyorum :) Âmin canım benim çok teşekkür ederim cevabın içinŞimdi çok heyecanlısın herşeyi ona yorman çok normal :) zihnini başka şeylerle meşgul etmeye çalış, düşünme bunları canım. Adetin geçsin test yaparsın inşallah beklenen sonucu alırsın
Demek ki herkesin bünyesine göre degisiyormus bu belirtiler. Allahım yardımcısı olsun inşallah ablaciginin sağlıkla kucağına alsın inşallahBelirti olabilir canim. Ablamin yumurtamadan itibaren midesi bulanir 3 hamilelik yasadi 3 unde ole oldu. 2 tanesi dustu gerci. Ama su an 2 aylik hamile. Onda hemen belirti basladi. Halada var.biraz agir geciriyo
Insallah canim. Sagol. Evet degisiyo demek. Valla yakindan gormesem inanmam. Ama iliski sonrasi hemen basliyo . Diyorum bende ne degisiksin diye :)Demek ki herkesin bünyesine göre degisiyormus bu belirtiler. Allahım yardımcısı olsun inşallah ablaciginin sağlıkla kucağına alsın inşallah
Bende şuan okadar değişik olmayı dilerdim valla :)) darısı tüm bekleyenlere inşallah :) senin var mı canım bebişInsallah canim. Sagol. Evet degisiyo demek. Valla yakindan gormesem inanmam. Ama iliski sonrasi hemen basliyo . Diyorum bende ne degisiksin diye :)
Amin canim darisi basimiza. Benim yokBende şuan okadar değişik olmayı dilerdim valla :)) darısı tüm bekleyenlere inşallah :) senin var mı canım bebiş
Kuzum benim yaa üzülme asma yüzünü Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir. Yorma kendini olabildiğince uzanmaya çalış canım benimAmin canim darisi basimiza. Benim yok15 aydir bekliyoruz sebepsiz olmuyo. Dun asilama oldum. Her sey normal bekliyoruz.
Insallah canim. Isteyen herkese hayirli zamanda.Kuzum benim yaa üzülme asma yüzünü Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir. Yorma kendini olabildiğince uzanmaya çalış canım benim
Aynen canım Rabbim ol der ve olur. Ümidimizi kesmeyelim Allahtan, o herseyin zamanını en iyi bilendir.Insallah canim. Isteyen herkese hayirli zamanda.
Beklemekten baska caremiz yok.
Dayanamayıp test yaptim tatlım negatif çıktıŞimdi çok heyecanlısın herşeyi ona yorman çok normal :) zihnini başka şeylerle meşgul etmeye çalış, düşünme bunları canım. Adetin geçsin test yaparsın inşallah beklenen sonucu alırsın
Dayanamayıp test yaptim tatlım negatif çıktıbugün yumurtlamadan sonraki 7. Günüm dü acele mi ettim sence
Ozaman ben test falan yapmadan sadece bekleyim sanırım en iyi si bu olacak :) işin ilginç tarafı canım bende olan belirtilerin hepsi dünden beri kayboldu ne kasikta batmalar nede akıntı hiç biri kalmadiEvet acele etmissin :) boşu boşuna moralini bozma canım bebek varsa bile çıkmaz hatta kanda bile çıkmaz benim öyle olmuştu. 14 ekimde kan testi 0.5 çıktı 9 kasımda 13888 çıktı inanamadım. Belki ilk testi 3-4 gün sonra yapsam hamile çıkacaktım...
Ozaman ben test falan yapmadan sadece bekleyim sanırım en iyi si bu olacak :) işin ilginç tarafı canım bende olan belirtilerin hepsi dünden beri kayboldu ne kasikta batmalar nede akıntı hiç biri kalmadi
Sor canımBayanlar size bir sorum olacak burdamisiniz bana yardımci olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?