• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba ???

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Merhaba kızlar bugün yumurtlamamin 6. Günü tuhaf bi şekilde midem bulaniyor gibi hissediyorum. Sanki tansiyonum düşüyor. Çok afedersiniz ama lavabodan kalkınca ayağa başım anlık dönüyor. Az öncede sol kasigimda hafif bi batma oldu. Neler oluyor bana yaa :KK57: bu anlattiklarim hamilelik belirtisi olabilir mi canlar :KK64:

Bebiş varsa bile bu kadar erken belli olmaz canım, şekerin veya tansiyonun düşmüş olabilir. Inşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla :KK200:

Bebiş varsa bile bu kadar erken belli olmaz canım, şekerin veya tansiyonun düşmüş olabilir. Inşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla :KK200:
İnşallah canım sağol. Aynen oda olabilir aslında banada çok erken gibi geldi. Bu konuda biraz deneyimsiz olduğum için sormak istedim:KK15:

İnşallah canım sağol. Aynen oda olabilir aslında banada çok erken gibi geldi. Bu konuda biraz deneyimsiz olduğum için sormak istedim:KK15:

Şimdi çok heyecanlısın herşeyi ona yorman çok normal :) zihnini başka şeylerle meşgul etmeye çalış, düşünme bunları canım. Adetin geçsin test yaparsın inşallah beklenen sonucu alırsın

Belirti olabilir canim. Ablamin yumurtamadan itibaren midesi bulanir 3 hamilelik yasadi 3 unde ole oldu. 2 tanesi dustu gerci. Ama su an 2 aylik hamile. Onda hemen belirti basladi. Halada var.biraz agir geciriyo

Şimdi çok heyecanlısın herşeyi ona yorman çok normal :) zihnini başka şeylerle meşgul etmeye çalış, düşünme bunları canım. Adetin geçsin test yaparsın inşallah beklenen sonucu alırsın
Dimi kuzum aynen öyle heyecandan da herseyi ona bağlıyorum :) Âmin canım benim çok teşekkür ederim cevabın için :KK200:

Belirti olabilir canim. Ablamin yumurtamadan itibaren midesi bulanir 3 hamilelik yasadi 3 unde ole oldu. 2 tanesi dustu gerci. Ama su an 2 aylik hamile. Onda hemen belirti basladi. Halada var.biraz agir geciriyo
Demek ki herkesin bünyesine göre degisiyormus bu belirtiler. Allahım yardımcısı olsun inşallah ablaciginin sağlıkla kucağına alsın inşallah :dua:

Demek ki herkesin bünyesine göre degisiyormus bu belirtiler. Allahım yardımcısı olsun inşallah ablaciginin sağlıkla kucağına alsın inşallah :dua:
Insallah canim. Sagol. Evet degisiyo demek. Valla yakindan gormesem inanmam. Ama iliski sonrasi hemen basliyo . Diyorum bende ne degisiksin diye :)

Insallah canim. Sagol. Evet degisiyo demek. Valla yakindan gormesem inanmam. Ama iliski sonrasi hemen basliyo . Diyorum bende ne degisiksin diye :)
Bende şuan okadar değişik olmayı dilerdim valla :)) darısı tüm bekleyenlere inşallah :) senin var mı canım bebiş

Bende şuan okadar değişik olmayı dilerdim valla :)) darısı tüm bekleyenlere inşallah :) senin var mı canım bebiş
Amin canim darisi basimiza. Benim yok :( 15 aydir bekliyoruz sebepsiz olmuyo. Dun asilama oldum. Her sey normal bekliyoruz.

Amin canim darisi basimiza. Benim yok :KK43: 15 aydir bekliyoruz sebepsiz olmuyo. Dun asilama oldum. Her sey normal bekliyoruz.
Kuzum benim yaa üzülme asma yüzünü Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir. Yorma kendini olabildiğince uzanmaya çalış canım benim

Kuzum benim yaa üzülme asma yüzünü Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir. Yorma kendini olabildiğince uzanmaya çalış canım benim
Insallah canim. Isteyen herkese hayirli zamanda.
Beklemekten baska caremiz yok.

Dayanamayıp test yaptim tatlım negatif çıktı :( bugün yumurtlamadan sonraki 7. Günüm dü acele mi ettim sence

Dayanamayıp test yaptim tatlım negatif çıktı :KK43: bugün yumurtlamadan sonraki 7. Günüm dü acele mi ettim sence

Evet acele etmissin :) boşu boşuna moralini bozma canım bebek varsa bile çıkmaz hatta kanda bile çıkmaz benim öyle olmuştu. 14 ekimde kan testi 0.5 çıktı 9 kasımda 13888 çıktı inanamadım. Belki ilk testi 3-4 gün sonra yapsam hamile çıkacaktım...

Evet acele etmissin :) boşu boşuna moralini bozma canım bebek varsa bile çıkmaz hatta kanda bile çıkmaz benim öyle olmuştu. 14 ekimde kan testi 0.5 çıktı 9 kasımda 13888 çıktı inanamadım. Belki ilk testi 3-4 gün sonra yapsam hamile çıkacaktım...
Ozaman ben test falan yapmadan sadece bekleyim sanırım en iyi si bu olacak :) işin ilginç tarafı canım bende olan belirtilerin hepsi dünden beri kayboldu ne kasikta batmalar nede akıntı hiç biri kalmadi

Ozaman ben test falan yapmadan sadece bekleyim sanırım en iyi si bu olacak :) işin ilginç tarafı canım bende olan belirtilerin hepsi dünden beri kayboldu ne kasikta batmalar nede akıntı hiç biri kalmadi

Boşver kendini dinleyip belirti arama, seni mutlu eden şeyleri yap, gün bile sayma sonra bi bakmışsın suprizzz :) insallah

Ayın 7sinde adet olucam ama bebek bekliyorum psikolojik olarak mı bilmiyorum ama vücudumda değişiklikler var. Mesela goguslerim acıyor kasiklarima iki taraflı hafif ağrı oluyor. Ve çok istahim açıldı. Hamile kalmak istiyorum ama tabi ilk olacağı için bilgi sahibi değilim. Şimdiden çok teşekkür ederim

Back