- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
Arkadaşlar cinsel ilişkiden sonra yanma meydana geldi Idrale çıkarken yanma ve son noktasinda acı vardı sık sık idrale cikar oldum.gün böyle geçti ben artık dayanamayıp doktora gittim bundan öncede gittiğim bi doktora yumurtaliklarımin ağrısından gitmiştim polikistik over olduğumu küçük küçük kistlerimin ve bu durumda çocuk zor demişti verdigi ilaclarn kilo yapicagini da soyledi bdnim piskolojim cok bozuldu ilaclara 2ay dayanabildim.bi arkadaşımın vasıtasıyla yanma da artınca dayanamayıp bugün özel çapa hastanesinde Dr.Altay Kartal'a gittim sağolsun beni çok rahatlattı yumurtaliklarımin sağlamış fakat miğde bulantısı çok var Idralimde de geçen hafif kan geldi suan hala miğde bulantim devam ediyor gaz ve şişkinliğim göğsümde ağrı ve yumurtaliklarımin da ağrı var canım hiç birşey istemiyo duygusalligimda arttı.Bi kaç kez test yaptım negatif çıktı bu hafta idral testi yaptiricam ama sonucun negatif çıkmasından korkuyorum artık eşim her seferinde üzülüyosun yapma diyor suan 4 aylık evliyim daha erken belki ama bekarlıktan beri çocuk hastasıyım hep Ağlıyorum eşim daha iyi şartlarda bakmak istediği için 1 sene sonra istiyor en çok korkum anne olmamak onun o minicik ellerini koklayamak suan bile Ağlıyorum sizce hamilelik belirtisi varmıdır?