hamilemiyim acaba?

zeyno1995

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
6
0
6
34
İstanbul
Mrb arkadaslar öncelikli olarak adetim bittikten sonra ara ara kucuk boyutlarda gelen sari akintim var bunun sebebini cok merak ediyorum ? Bi ic hastalikmi yoksa hamilemiyimdir?

Mrb arkadaslar öncelikli olarak adetim bittikten sonra ara ara kucuk boyutlarda gelen sari akintim var bunun sebebini cok merak ediyorum ? Bi ic hastalikmi yoksa hamilemiyimdir?

Renkli akıntı genelde mantar olarak düşündürüyor. Bende de öyle olmuştu mantar çıktı. Geçmiş olsun.

Adetin biter bitmez mi geldi akintin? Eger oyleyse zaten hamile degilsin. Hamile kalman icin ovulasyon doneminde iliskiye girmen lazim

Tesekkur ederim ne gibi bi enfeksiyon olabilir sizce ? Birde internetten baktigim kadarıyla hamilelik belirtisi yaziyo ama kesin bi bilgi yok .s

Gebelik testi yaptınız mı? Eczaneden bir gebelik testi aldıysanız sonuç negatif çıkıyor ve hala adet olamıyorsanız kan testi yaptırarak kesin sonucu öğrenebilirsiniz.

Adet gordum bu ay ve sadece olmam gereken tarihten 15 gun once oldum ama adetimi duzenli olarak gordum adettim bittikten sonra ise gelmeye basladi akinti bunun icin kesin bi bilginiz yokmu acaba ne olabilir

Adet gordum bu ay ve sadece olmam gereken tarihten 15 gun once oldum ama adetimi duzenli olarak gordum adettim bittikten sonra ise gelmeye basladi akinti bunun icin kesin bi bilginiz yokmu acaba ne olabilir
Büyük ihtimal enfeksiyonun var sarı akıntı enfeksiyon ve ya mantar belirtisidir.hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum adetini erken görmen de ya düzensizlikten ya da varsa enfeksiyonundan kaynaklanmış olabilir yine de bi kan testi yaptır içinin rahat etmesi için

Olman gerekenden 15 gün önce adet oldun ve sanırım bunun yerleşme kanaması olmasından şüphe ediyorsun. Eğer o yerleşme kanaması olsaydı en fazla 2-3 gün pembe ya da kahve rengi hafif akıntın olurdu. Senin adet olarak tanımladığın şey böyle mi oldu yoksa bildiğin şarıl şarıl gelen adet kanaması mıydı?

Eğer gerçekten adetin ertesi günü gelen akıntı senin hamilelik belirtinse ilişkiye ne zaman girdin. yumurtlama dönemlerinden haberin var mı? Son adetin ya da adet olarak tanımadığın 15 gün erken gelen vajinal kanama diyelim bundan kaç gün önce ilişkiye girdin?

Bir de hamilelik belirtisiyle pek ilgisi yok söylediklerinin ama bir yerden okudum demişsin anlamadım. Sarı akıntı öncelikle enfeksiyon düşündürür. Erken gelen adet kanaması da bir çok hastalığın habercisi olmakla beraber sadece hava değişiminden de olabilir.

Şimdi yarın hemen sağlık ocağına gidip şikayetini anlatıyorsun. O seni yönlendirir. biz burdan sana teşhis koyamayız. İnternette de fazla şey okuma muhtemelen yanlış okuyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…