Kızlar daha önce bir hamilelik geçirdim fakat bebeğimi 2 aylıkken kaybettimsebebsiz düşük dediler....yarın adet günüm ama yaklaşık 2 haftadır ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum hamile olabilirmiyim acaba çok istiyorum hayırlısıyla inşallah adet olmam...düşükten nekadar sonra hamile kalınıyor en erken lütfen bilgi verirmisiniz
Haryirlisi INWALLAH hamilesindir)))) ben de ilk bebegimi 6 haftalik kaybettim.. ve bir defa adet gordukten sonra tekrar hamile kaldim yani bir ay sonra .... KAFANA takma hayirlisi ile gelir bebisin sana
Ben yeniyim burda cevap veremem ne kadarlık evlisinltfn yorum yazın arkadaslar .yazdığım şeye...:::::::S
İnş.canım öyle olur ya bende 1 kez adet oldum bugün adet olmam lazım ama hala olmadım inş. olmam Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder.... Şimdi nekadarlık bebişin tatlım...
Ben yeniyim burda cevap veremem ne kadarlık evlisin
1,5 senelik evliyim ...[/QUOT inşallah olursun allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin
Belli bi zaman geçmesine gerek yok canım inş hamilesindir bu kez bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Ben iki aylık evliyim ilk adetim dört gün geçti dördüncü günü hamama gittim beşinci gün adet oldum herzamankikiden farklı oldum çok açık rengi vardı ve daha çok oldum belki hamileydim de hamama gittiğim için tutmadı olabilir mi bu ay adetime 5 gün var halsizlik sabahları değil ama midem bulaniyo canım birşeyler yemek istiyo hamile olabilirmiyim anne olmayi çok istiyorum allahim nasip ederse
hadi bakalım inşş hamılesındır.bende ay sonunu beklıyorum ıns beta sonucumda yuselme olmustrda hamıleyımdır.
İnşallah bugünde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?