• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba?...

SUSUKUN

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
8
0
6
34
İstanbul
Kızlar daha önce bir hamilelik geçirdim fakat bebeğimi 2 aylıkken kaybettim :( sebebsiz düşük dediler....yarın adet günüm ama yaklaşık 2 haftadır ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum hamile olabilirmiyim acaba çok istiyorum hayırlısıyla inşallah adet olmam...düşükten nekadar sonra hamile kalınıyor en erken lütfen bilgi verirmisiniz :50:

Son düzenleme:
Kızlar daha önce bir hamilelik geçirdim fakat bebeğimi 2 aylıkken kaybettim :( sebebsiz düşük dediler....yarın adet günüm ama yaklaşık 2 haftadır ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum hamile olabilirmiyim acaba çok istiyorum hayırlısıyla inşallah adet olmam...düşükten nekadar sonra hamile kalınıyor en erken lütfen bilgi verirmisiniz :50:

Haryirlisi INWALLAH hamilesindir)))) ben de ilk bebegimi 6 haftalik kaybettim.. ve bir defa adet gordukten sonra tekrar hamile kaldim yani bir ay sonra .... KAFANA takma hayirlisi ile gelir bebisin sana:emir_bebek::nazar:

Haryirlisi INWALLAH hamilesindir)))) ben de ilk bebegimi 6 haftalik kaybettim.. ve bir defa adet gordukten sonra tekrar hamile kaldim yani bir ay sonra .... KAFANA takma hayirlisi ile gelir bebisin sana:emir_bebek::nazar:

İnş.canım öyle olur ya bende 1 kez adet oldum bugün adet olmam lazım ama hala olmadım inş. olmam Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder.... Şimdi nekadarlık bebişin tatlım...

ben aranıza yeni katıldım.sıze bır sorum olacak.bnm yumurtlama zamanın gecelı bır hafta oldu fakat yumurtlama gunun gectıkten 3 gun sonra bnde sıddetlı mıde bulantısı ve kusma basladı dun aksama kadar devem ettı bu olay salı gunu doktora gttım acıle bulantım ıcın ıgne verdı.bnde hamıle olabılcemı kan testı yaptrmak ıstedım adetımede 10 gun var dı beta testım 0,48 cıktı bu değer sızce yukselır mı kasık ağrım goguslerımde hasasıyet yorgunluk uyku halıde var .bazı yazılanları okudum bnm gbı olan arkadaslarda var onların daha sonra adet gecıkmesınden sonra yaptkları testlerde yukselme olmus bndede olur mu lutfen bnı bu konuda bılgılendırırmısınız.şimdiden tesekkurler

İki aylık hamileyim anne olmayı çok istiyorum ilk adet günüm dört gün geçti dördüncü günü hamama gittik beşinci gün sabah adet oldum çok açık di rengi acaba o zaman hamilemiydim sıcaktan tutmamışmidir bu ay adetime 8 gün var halsizlik var iliskiden sonra midem bulaniyo hamile olabilirmiyim

Son düzenleme:
Hay Allah ya :)arkadaş ne bilelim hamılemisin değilmisın ...Allah bilir ...inşallah öylesindr de ..böyle sorunlar sınır oluyorum ,doktora git bişiy yap ...muneccimmiyizki biz

İnş.canım öyle olur ya bende 1 kez adet oldum bugün adet olmam lazım ama hala olmadım inş. olmam Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder.... Şimdi nekadarlık bebişin tatlım...

18 haftamin icindyim ALLAH nasip ederse bir oglum olacak INSALLAH..... senin de olur INSALLAH cok cok guzel bir hiss... ben cocuk sahibi olmayi erteleyenleri hic anlamiyorum insan bilerek isteyerek kendini bu duygudan nasil mahrum birakir?

1,5 senelik evliyim ...

İnşallah olursun allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin... Bende istiyorum anne olmayı hayırlısıyla...

Belli bi zaman geçmesine gerek yok canım inş hamilesindir bu kez bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Ben iki aylık evliyim ilk adetim dört gün geçti dördüncü günü hamama gittim beşinci gün adet oldum herzamankikiden farklı oldum çok açık rengi vardı ve daha çok oldum belki hamileydim de hamama gittiğim için tutmadı olabilir mi bu ay adetime 5 gün var halsizlik sabahları değil ama midem bulaniyo canım birşeyler yemek istiyo hamile olabilirmiyim anne olmayi çok istiyorum allahim nasip ederse

Ben iki aylık evliyim ilk adetim dört gün geçti dördüncü günü hamama gittim beşinci gün adet oldum herzamankikiden farklı oldum çok açık rengi vardı ve daha çok oldum belki hamileydim de hamama gittiğim için tutmadı olabilir mi bu ay adetime 5 gün var halsizlik sabahları değil ama midem bulaniyo canım birşeyler yemek istiyo hamile olabilirmiyim anne olmayi çok istiyorum allahim nasip ederse

hadi bakalım inşş hamılesındır.bende ay sonunu beklıyorum ıns beta sonucumda yuselme olmustrda hamıleyımdır.

Arkadaşım birinci hamileliğin düşükle sonuçlanmış ,bu yüzden bu sefer eğğer bebek istiyorsan mutlaka doktora git ve hamileysen ona göre bir yol izle izmirde dr Hasan yıldız var kadın doğum uzmanı ben çok memnunum.

Back