Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç olmadıNormalde regliniz bu kadar geciktiği oldu mu hiç?
teşekkür ederim bide adet olmadan önce kahverengi leke olmustu idrar testi yapıcam hangi gün yapsam doğru sonuç alırımm ve sabah akşam yapsam fark ediyor mu6 gün gecikmeyle gebelik varsa büyük ihtimalle çıkar aslında geç döllenme olmuş olabilir
Kan verirseniz daha doğru sonuç cikacaktir
ilk kana yansıyor çünkü sonra idrar
Sabah ilk idrarla yapmanız en iyisi olurteşekkür ederim bide adet olmadan önce kahverengi leke olmustu idrar testi yapıcam hangi gün yapsam doğru sonuç alırımm ve sabah akşam yapsam fark ediyor mu
6 gün gecikmeyle gebelik varsa büyük ihtimalle çıkar aslında geç döllenme olmuş olabilir
Kan verirseniz daha doğru sonuç cikacaktir
ilk kana yansıyor çünkü sonra
Tamam çok teşekkür ederimmSabah saatlerinde yapilimasi daha doğru sonuç her zaman verir deniliyor arkadaşım :) HCG daha yoğun oluyormuş diye okumuştum bende :)
sabah ilk idrarla yapsan daha sağlıklı sonuç alabilrsin
Merhaba ben test yaptım da ama ucuz markayla yaptımSabah saatlerinde yapilimasi daha doğru sonuç her zaman verir deniliyor arkadaşım :) HCG daha yoğun oluyormuş diye okumuştum bende :)
sabah ilk idrarla yapsan daha sağlıklı sonuç alabilrsin
hangi marka ile yaptınızMerhaba ben test yaptım da ama ucuz markayla yaptım
Markayi hatırlamıyorum ya 60 liraydi amahangi marka ile yaptınız
bazı testler yalancı pozitif gösteriyor imkanınız varsa prodoctor test ile yenileyin ya da kan verinMarkayi hatırlamıyorum ya 60 liraydi ama
Tamam öyle yaparım teşekkürlerrbazı testler yalancı pozitif gösteriyor imkanınız varsa prodoctor test ile yenileyin ya da kan verin
Evet heryerde okudum öyle oluyormuşsilik çizgi çıkınca gerçekten güvenme
ne olacağı belli olmuyor ki %70 negatif çıkıyor Bence siz en iyisi kan verin zaten varsa bu silik çizgi ile değerinizde yüksek çıkar öğrenirsiniz