- 29 Mart 2021
- 19
- 18
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.cizgi cikmis hamilelik gorunuyor ama kesin sonucu kan testi verir. Kan testi yaptir canim.Kızlar sizce hamilemiyim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu böyle çıkıpta yanlış olan var mı normalde benim adetim asla gecikmez ekte resim paylaştım acilll
Hayırlı olsunKızlar sizce hamilemiyim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu böyle çıkıpta yanlış olan var mı normalde benim adetim asla gecikmez ekte resim paylaştım acilll
Ayaklarım uyuşuyor korkudan mı heyecandan mı anlamadımKiz cizgi kabak gibi ortada hayirli olsun
Planlı gebelik folik asit içiyordum zaten devam edicem yarın kan testi vericem bu testide 2 saat önce yaptımGebelik var hayirli olsun.
Kan verin kesinlessin folik asit başlamaniz gerekir.
Tebrikllerr hamilesinizKızlar sizce hamilemiyim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu böyle çıkıpta yanlış olan var mı normalde benim adetim asla gecikmez ekte resim paylaştım acilll
Ya gerçekten belirtim varmı yokmu anlamıyorum şuan ama midemde bi bulantı değilde isteksizlik var yemeğe karşı ama bulantı yok yemek yerken bi isteksizim okadarTebrikllerr hamilesiniz
belirtileriniz neler paylaşır mısınız
Cok iyi oyleyse.Planlı gebelik folik asit içiyordum zaten devam edicem yarın kan testi vericem bu testide 2 saat önce yaptım
Anladım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızYa gerçekten belirtim varmı yokmu anlamıyorum şuan ama midemde bi bulantı değilde isteksizlik var yemeğe karşı ama bulantı yok yemek yerken bi isteksizim okadar
var cnm hatta suan değerin 70 küsürlerdedir hayırlı olsunKızlar sizce hamilemiyim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu böyle çıkıpta yanlış olan var mı normalde benim adetim asla gecikmez ekte resim paylaştım acilll
Yarın ultrasondanda baktırıcam ama görünürmü bilemem keseCok iyi oyleyse.
Kadin doguma gidin orda kan verin muayanede olursunuz yada kan verin gebelk kesinlesir 1 hafta sonra kontrole gidersiniz sabredebilirseniz
Sen hamile misin ?Tebrikllerr hamilesiniz
belirtileriniz neler paylaşır mısınız
İnşallah sağlıklı bi şekilde rabbim her isteyene hayırlı zamanda versin inşallah bende boş yere umutlanmıyorumdurvar cnm hatta suan değerin 70 küsürlerdedir hayırlı olsun
sakın öyle bi hata yapma bekle betan artsın 2000 lerden snra gozukuyor kese erkenden gider kesen gozukmezse doktorlar bu sefer saglksız der moralını bozar benden sana tavsiyeYarın ultrasondanda baktırıcam ama görünürmü bilemem kese
Ya aslında çok aşırı takip etmedim ama ocaktan beri korunmuyordum kendimide kasmadım pek açıkcası çok rahattım ne zaman olursa sağlıklı olsun yeter diyip durdum sürpriz bu ay gelmek istedi galiba sen gebemisinAnladım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
ovulasyon takibi yaptınız mı?