Hamilemiyim acaba 🤭

eusluu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
19
18
31
Kızlar sizce hamilemiyim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu böyle çıkıpta yanlış olan var mı normalde benim adetim asla gecikmez ekte resim paylaştım acilll

Eklentiler

• 20DF6873-F523-437F-86EC-F26C09655BEF.jpeg
    20DF6873-F523-437F-86EC-F26C09655BEF.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 188
Kızlar sizce hamilemiyim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu böyle çıkıpta yanlış olan var mı normalde benim adetim asla gecikmez ekte resim paylaştım acilll
2.cizgi cikmis hamilelik gorunuyor ama kesin sonucu kan testi verir. Kan testi yaptir canim.

Tebrikllerr💥💥 hamilesiniz ☺️☺️
belirtileriniz neler paylaşır mısınız

Tebrikllerr💥💥 hamilesiniz ☺️☺️
belirtileriniz neler paylaşır mısınız
Ya gerçekten belirtim varmı yokmu anlamıyorum şuan ama midemde bi bulantı değilde isteksizlik var yemeğe karşı ama bulantı yok yemek yerken bi isteksizim okadar

Planlı gebelik folik asit içiyordum zaten devam edicem yarın kan testi vericem bu testide 2 saat önce yaptım
Cok iyi oyleyse.
Kadin doguma gidin orda kan verin muayanede olursunuz yada kan verin gebelk kesinlesir 1 hafta sonra kontrole gidersiniz sabredebilirseniz😊

Gözünüz aydın yerinizde olsam koşa koşa kan veririm acilde 😄😄😄 o kadar paniğim ama çizgi belirgin ♥️

Ya gerçekten belirtim varmı yokmu anlamıyorum şuan ama midemde bi bulantı değilde isteksizlik var yemeğe karşı ama bulantı yok yemek yerken bi isteksizim okadar
Anladım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
ovulasyon takibi yaptınız mı?

Ya şuan kendi evimde değilim ailemin evindeyim istanbuldayım şuan normalde ben orduda yaşıyorum o yüzden şuan aileme söylemek için erken mecbur yarın gizli gizli gidicem eşimede söyleyemiyorum ayın 8ine kadarda söyleyemicem yanına gitmeden söylemek istemiyorum inş hayırlısıyla sağlıklı bir bebek vardır boşa heveslenmem inşallah

var cnm hatta suan değerin 70 küsürlerdedir hayırlı olsun🥰

Cok iyi oyleyse.
Kadin doguma gidin orda kan verin muayanede olursunuz yada kan verin gebelk kesinlesir 1 hafta sonra kontrole gidersiniz sabredebilirseniz😊
Yarın ultrasondanda baktırıcam ama görünürmü bilemem kese

var cnm hatta suan değerin 70 küsürlerdedir hayırlı olsun🥰
İnşallah sağlıklı bi şekilde rabbim her isteyene hayırlı zamanda versin inşallah bende boş yere umutlanmıyorumdur

Yarın ultrasondanda baktırıcam ama görünürmü bilemem kese
sakın öyle bi hata yapma bekle betan artsın 2000 lerden snra gozukuyor kese erkenden gider kesen gozukmezse doktorlar bu sefer saglksız der moralını bozar benden sana tavsiye

Anladım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
ovulasyon takibi yaptınız mı?
Ya aslında çok aşırı takip etmedim ama ocaktan beri korunmuyordum kendimide kasmadım pek açıkcası çok rahattım ne zaman olursa sağlıklı olsun yeter diyip durdum sürpriz bu ay gelmek istedi galiba sen gebemisin

X