Hamilemiyim acaba 🤭

sakın öyle bi hata yapma bekle betan artsın 2000 lerden snra gozukuyor kese erkenden gider kesen gozukmezse doktorlar bu sefer saglksız der moralını bozar
Doğru diyorsun ama ne derse desin heyecanlıyım baktırıcam ya tanıdık biyere gidicem zaten sende gebemisin

Doğru diyorsun ama ne derse desin heyecanlıyım baktırıcam ya tanıdık biyere gidicem zaten sende gebemisin
evet 7 haftalık gebeym değerim 998 di kese gozukmedi bana saglksız düşer kanaman baslaynca gel dedi başka doktora gitim 1 hafta sonra keseyi gördüm 1 hafta snrada bebegi benm moralimi cok bozdular ondan sanada öyle dedm hayrlı olsun tekrardan 🤲

Son adet günüm 4 mart başlangıç 8 Mart bitiş ti

evet 7 haftalık gebeym değerim 998 di kese gozukmedi bana saglksız düşer kanaman baslaynca gel dedi başka doktora gitim 1 hafta sonra keseyi gördüm 1 hafta snrada bebegi benm moralimi cok bozdular ondan sanada öyle dedm hayrlı olsun tekrardan 🤲
Ayyy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️☺️

Görunmesede gidin merakinizi giderin ilk gebeliginiz cok normal eger kese goremezseniz korkmayin diye soyledim.
4 ay once 3 aylik bebegimi kaybettim malesef suan degilim.
Hay allah işte böyle olunca sevinemiyorum rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat hepimize nasip etsin

Görunmesede gidin merakinizi giderin ilk gebeliginiz cok normal eger kese goremezseniz korkmayin diye soyledim.
4 ay once 3 aylik bebegimi kaybettim malesef suan degilim.
Başın sagolsun 😓 Bende gecen sene 8 haftalık bebeğimi kaybettim seni anlayabiliyorum acısı unutulmaz ama rabbim hafifletmesi icin tekrar sana bi mutluluk yaşatsın kardeşim..
Kayıp sebebin bellimi? Benm pıhtılasma varms ondan heralde başka sebeb bulamadık ya ondan yada saglksız embrıyo başka bi secenek yoktu😓

Başın sagolsun 😓 Bende gecen sene 8 haftalık bebeğimi kaybettim seni anlayabiliyorum acısı unutulmaz ama rabbim hafifletmesi icin tekrar sana bi mutluluk yaşatsın kardeşim..
Kayıp sebebin bellimi? Benm pıhtılasma varms ondan heralde başka sebeb bulamadık ya ondan yada saglksız embrıyo başka bi secenek yoktu😓
Sagol canim.
Benim bebegim 3 aylikti normal dogumla dogurdum 3 gun hastanede yattim cok zordu😔
Bebek anensefaliliydi yani kafatasinin bi bölumu gelismemis demek beyni açıktaydi binde bi olan biseymis. Genetik degilmis kalitsal degilmis. Pgt li embriyoda olsa bu hastalik olurmus genetik olmadigi icin belli olmuyormus.

Ah ne demek istediğinizi yazabilirsiniz herkesin başından geçen bişeyler vardır belki sanada bişeyler sormak isteyen olur canım benim
Anlayisin icin cok tesekkur ederim🥰 belirtin olmazsada korkma benim 3 ay hic belirtim yoktu.
Yarin guzel haberler verirsin insallah seninde gebeligin saglikla ilerler icinde büyudugunu görür şahit olursun.

Anlayisin icin cok tesekkur ederim🥰 belirtin olmazsada korkma benim 3 ay hic belirtim yoktu.
Yarin guzel haberler verirsin insallah seninde gebeligin saglikla ilerler icinde büyudugunu görür şahit olursun.
İnşallah yazıcam yarın

X