Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dakika içersinde oluştu erken test adetime 4 gün var geçen ay kimyasal geçirdiğim için endişelendim kahverengi lekelenmemde varCanım çizgiyi görüyorum erken gebelik testi demi bu ? Çizgi ne zaman olustu
Canım bende çizgiyi gördüm. Yarın bi kan ver istersen. Teste böyle yansıdıysa kanda kesin çıkar.Eki Görüntüle 2726796
Merhaba arkadaşlar çiZgi çok silik çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim , adetime 4 gün var sizce hamilemiyim
kan testi için erken davranmayayım diyorum değeri düşük görünce strese girebilirim kimyasal gebelik geçirdiğim için biraz endişeliyim dua edin nolur yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumCanım bende çizgiyi gördüm. Yarın bi kan ver istersen. Teste böyle yansıdıysa kanda kesin çıkar.![]()
2 gün sonra bir de normal test yao bakalım . Bir de belirtilerin nelerKan için
kan testi için erken davranmayayım diyorum değeri düşük görünce strese girebilirim kimyasal gebelik geçirdiğim için biraz endişeliyim dua edin nolur yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum1 hafta sonra tekrar yapıcam çizgi daha belirginse ozaman gidicem inşallah
![]()
Haklısın canım, o zaman dediğin gibi bekle bir hafta sonra tekrar yap bakalım. Bende adetten önce verdim 30 çıkmıştı. Bugünle birlikte 7 gün oldu adet olmayalı kan verdim yarın sonucunu bekliyorum. İnşallah ikimizin ve bu haberi bekleyen herkese rabbim nasip eder canımKan için
kan testi için erken davranmayayım diyorum değeri düşük görünce strese girebilirim kimyasal gebelik geçirdiğim için biraz endişeliyim dua edin nolur yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum1 hafta sonra tekrar yapıcam çizgi daha belirginse ozaman gidicem inşallah
![]()
İnşallah canımHaklısın canım, o zaman dediğin gibi bekle bir hafta sonra tekrar yap bakalım. Bende adetten önce verdim 30 çıkmıştı. Bugünle birlikte 7 gün oldu adet olmayalı kan verdim yarın sonucunu bekliyorum. İnşallah ikimizin ve bu haberi bekleyen herkese rabbim nasip eder canım![]()
![]()
Erken gebelik testi yaptığımBence bi şeyler var bu testte ama beta 3-4 anca iki güne dandik testte bile çıkar varsa. Hayırlısı hakkında
Kahverengi lekelenmem oldu kasıklarım hasta olacakmışım gibi ağrıyor ve aşırı halsizim2 gün sonra bir de normal test yao bakalım . Bir de belirtilerin neler
Evet predictor earlyErken gebelik testi yaptığım