How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilemiyim acaba

Hamilemiyim

• Yardimci olun kizlar

OY: 1 100,0%
  • Sizde bu belirtiler var miydi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
Öyle düşünme canm.. İyi.düşün iyi.olsun.. Bnce sen sonuç düşük çıktı diye karamsar düşünüyorsun.. İnşallah iyi olur.. Güzel düşün :):eek:
İnşallah canım inşallah :110: Cuma’ya belli olucak zaten kesin haber veririm sana da inşallah güzel haberler veririm :KK68:

Aynen canım inşallah
kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim

Ca
kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim
Mim bende normalde 35 günde bir olurdum regl ama bu ay 16gun gecikmem var ama ne gebelik var ne de regl randevu aldim cuma günü gidic3m doktora idrar testi ve kan testi yaptim negatif insaallah adet olmadan gebe kaliriz

bende işte yarın sabah yaocam olmadı salı doktora gidicem
Insaallah canim gebesindir benim geçen sene bu düşüğüm olmustu 2aylikti tedavi ile olmustu o zamandan beri gitmedim hastaneye gecen ay gittim testlerin tekrarlandi ama ilaç almadım sadece kan aldılar bakalim insaallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım

Insaallah canim gebesindir benim geçen sene bu düşüğüm olmustu 2aylikti tedavi ile olmustu o zamandan beri gitmedim hastaneye gecen ay gittim testlerin tekrarlandi ama ilaç almadım sadece kan aldılar bakalim insaallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım
ben de gitmiştim 2 hafta önce doktor bişeyin yok dmeişti adet olunca gel yumurtalıklarına da bakalm dedi ama hala adet olmadım inş hamileyimdir birde eğer kist olsa çıkar mıydı ultrasonda sizce

ben de gitmiştim 2 hafta önce doktor bişeyin yok dmeişti adet olunca gel yumurtalıklarına da bakalm dedi ama hala adet olmadım inş hamileyimdir birde eğer kist olsa çıkar mıydı ultrasonda sizce
Evet çıkardı canim ben kıstten cok cektim 5sene cektim ilk 7aylik evliyim iç kanama geçiririm bu kist yüzünden gençlikten 3 ay önce ilaçlar yok etti onları basit kistlerdi ama öldürüyor du ultrasonda. Çıkardı canim ama insaallah yoktur rabbim yardımcımız. Olsun insaallah

Evet çıkardı canim ben kıstten cok cektim 5sene cektim ilk 7aylik evliyim iç kanama geçiririm bu kist yüzünden gençlikten 3 ay önce ilaçlar yok etti onları basit kistlerdi ama öldürüyor du ultrasonda. Çıkardı canim ama insaallah yoktur rabbim yardımcımız. Olsun insaallah
benim bekarken 5.5 cm di diane 35 3 ay kullandım 7mm düştü ama aspir yağı ve keten tohumu yağı kullandım adetim hep düzenli hala geldi sende istersen kullan hem yumurta olgunlaştırıyor hem adeti düzenli hale getirir keten tohumu aynı zmanda erkekte spermi de sağlıklı hala getiriyr

benim bekarken 5.5 cm di diane 35 3 ay kullandım 7mm düştü ama aspir yağı ve keten tohumu yağı kullandım adetim hep düzenli hala geldi sende istersen kullan hem yumurta olgunlaştırıyor hem adeti düzenli hale getirir keten tohumu aynı zmanda erkekte spermi de sağlıklı hala getiriyr
Suan kist yok çok şükür nerede satılıyor dediklerin

Suan kist yok çok şükür nerede satılıyor dediklerin
ben internetten aldım arkadasım mersinli atışeri mi neydi site aspir ve keten tohumu yağı aspiri her sabh aç karna içtim bir tatlı kaşığı üstüne su içtim akşamlarıda keten tohumu yumurta büyüyüp sağlıklı hala gelıyor benım adetim hep 40 lardaydı içtikten sonra 4 aydır hep 31 32 oldu

Back