- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
- Konu Sahibi serkanazli
-kızlar kalbim küt küt carpıyor sanki karnım da jasılır gibi agrı var biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-kızlar kalbim küt küt carpıyor sanki karnım da jasılır gibi agrı var biraz
vallahi tamda ben onuyazcaktım:)
psikolojikmdir acaba sağ kasığımın olduğu yer seyrio gibi kasılmamı ne anlamadım:s
idrar testi yaptım sağlık ocağında negatif cıktı polikıliniğe gitim yarın çıkacak sonucu 8 mart da hasta oldum 13 d bitti siprialde var moralim sıfır yani
merhaba arkadaşlar
geçen ayın 9unda adet gördüm ve hala gelmedi. Of çok merak ediorum hamile olabilirmiyim acaba? bi hafta önce göğsümün ucu acıordu hasta olucam ondandır dedim ama hastalığımda gelmedi işte. başkada belirti yok meraktan çatlicam 10 gün geçmeden de test yapmak istemiorum.
biz aslında henüz düşünmüorduk çocuğu:s
bi kere 10 gün gelmemişti ama geçen ayında ağrım çok olduğundan hap atmıştım o geciktirdi die düşündüm ama busefer hap felan atmadım hiç. stresten gecikirmi?
aslında istemio değilim:) olsa hiç hayır demezdim.
kan testi kesin sonuç verir cumaya kadar beklerim dersen yine senin kararin canim hakkinda hayirlisi olsun
amin canım 3 gündür sıkıntı yapyorumsiprial var bende eger hamile çıkarsam bebege olacak zararı düşünüyorum kafam cok karışık şuan
Bende adetım 7 gun gectıkten sonra yapmıstım + cıkmıstı.Bence bu sekılde bekleyerek ıyıce strese gırme,senınde 10 gune yakın gecmıs sanırım ıllakı cıkar.Sonucunuda yaz barı merak ederız sımdı :) ınsallah gonlunun ıstedıgı olur.
eşimle konuştum bugün test alalım dedi sabahtan bakınca daha net oluyormuş sanırım değil mi? of çok merak ediorum negatif çıkarsa üzülürüm ama biyandan düşünüyorum zaten bi beklentimiz yoktu düşünmekten kafayı yicem en iyisi bian önce test yapıp kafamı rahatlatmak bugün 8. gün gelmedi hala adetim
Canım genellikle sabah ilk idrarla yapın diyorlar ama ben 10 gun gecene kadar test yapmayı düşünmüyordum.Biranda içimde bir şeyler dürttü beni eczaneye gittim akşam 5-6 gibi öğrendim.Negatif çıkarsa da yıpratma kendini ben 4 sene her ay tek çizgi görmekten artık bıkmıştım ve hamile kaldığım ay hiç beklemiyordum bana da sürpriz olmuştu,uzun bir süre şoktan ağlamıştım.İnşallah gönlüne göre olur. 8.gün diyorsun bence daha fazla beklemenin lüzumu yok zaten beklenen adet gecikmesinden 7 sonra yapın diyorlar,diye biliyorum ben.Haberini bekliyorum canım bol şans.
içim içimi yiyo:) kasıklarım şişti iyice. bi diorum acaba hastalğım gelcek oyüzden mi ? sürekli netten araştırma yapıorum. en iyisi test yapmak sanırım. yoksa hamile değilsem bile hamile kalcam psikolojikmen
Aynen katılıyorum.4 sene her ay psikolojik gebelik belirtilerini birebir yaşadım.Gerçekten hamile kaldığım ay inan tek bir belirti yaşamadım, :) o yüzden bekleme,yap testini en azından negatif bile çıkacaksa bırak çıksın kafan rahatlasın belki yaptığın stres den hasta olamıyor olabilirsin.Şuan kendini ne kadar dinlersen o kadar hamilelik belirtilerini birebir yaşayacaksın sonra test yaptığında negatif çıkarsa daha çok hayal kırıklığına uğrayacaksın ama pozitifse en azından doktora gidersin görebilirsen keseni göreceksin bunlarda ayrı bir güzellik,kız bekleme artık ya vallahi ben çatladım ama artık he
tamam tamam bugün testi alayım da yarın haberleri veririrm:) hayırlısı bakalım