hamilelkte kanam lütfen yardım... :(

nylnbgm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
6
0
6
23/05/2013 te yaptırdıgım betahcg testınde 199,27 pozıtıf cıktı ogun kanamam basladı dr gelınce acıle gıtttım yapılacak bısey yok dedı.daha sonra 26/05/2013 tekrar gittigimde testi tekrarlattı 345,98 cıktı hamılelıgımın devam ettıgını dusuk rıskı olsa bu hormonun yukselmeyecegını 1 hafta sonra gelmem gerektıgını söyledı.o gunden berı progestan kullanıyorum gunde 3 kere ve kendımı yormuyorum ama arada kasık sancım ve kanamam oluyor.sankı adet sancısı cekıyorum.aranızda boyle bı durum yasayan var mı ?bıde dr gebelık kesesını görmedı cok kucuk ve yumurta rahıme yerlesmeye clısıyor dedı.. benım kafam karıstı ve bunalıma girdim resmen

Öncelikle sakin ol benim de senin gibi çok fazla sıkıntım oldu. Ama bak beta hcg değerin yükseliyor. Kanama için doktor sana dinlenmeni ve ilacı önermiş demek ki. Kasık sancısı bende de vardı. Kanama değil ama lekelenme gibi bir görünümü de vardı. Sakin ol dinlen ve bekle Stress yapma bebeğinin hala seninle olması çok iyi. Belki de yerleşme kanaması olabilir. Bende de yerleşme kanamasının ardından kese görünmüştü. Şimdi 5 haftalık bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…