• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliktr dis agrisi

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
32 haftanin içindeyim dayanilmaz bi dis agrim.var parol ictim fayda etmedi karanfil vs koydum daha beter oldu sicak soguk hc bisy fayda etmio nasil geccrk dayanmıyrm

32 haftanin içindeyim dayanilmaz bi dis agrim.var parol ictim fayda etmedi karanfil vs koydum daha beter oldu sicak soguk hc bisy fayda etmio nasil geccrk dayanmıyrm
Geçmiş olsun, dişten bende baya bi çektim, eczanelerde satılan diş ağrısı için kullanılan bi sıvı vardı(ilaç demiyorum yutmuyosun içmiyosun) bu sıvıyı ağrıyan dişine sürüyosun, bana iyi gelmişti. Adı aklıma gelmedi ama bu şekilde açıklarsan yardımcı olurlar, çok geçmiş olsun.

Niye gitmiyorsun doktora.acile git.igne falan yaparlar.ben 8aylik hamileyken cektirmistim.birde caljel var,cocuklara bebeklere dis agrisinda,dis kasinmasinda kullaniliyor.o da iyi gelmisti.

geçen sene hamilelikte iki dişten çoook çektim birini dolgu yaptırdim. digeri kötü durumdaydı gebelik bitti bitecek dedim. sabrettim ama yok bir gece sabahladım oturdum gözümü bir noktaya diktim büyük acılardı. 34. haftamda gittim 5 gün antibiyotik kullandım ve dişi çektirdim kuş gibi oldum cok yipranmistim

Agri cekip parol vs kullanmaktan yemek yiyememekteb uykusuz kalmaktan bebek daha cok etkilenir demisti doktorum 2 dis cektrdim bende. Korkma disine yaptiklari lokal kana karismiyo cnm gecms olsn.

Dişinol diye bir damla var, onu kullanabilirsiniz sanırım. Dişin üzerine damlatılıyor sadece. Ağrıyı keser ama kesin çözüm değil malesef.

tamam yani haklısın gebelikte anestezi almak istemiyorsun zorda kalmayınca önerilmez zaten ama inan anesteziklerin bebeğe geçtiği miktar çok çok az ve kar-zarar dengesini gözetince bir an önce tedavi olman gerekir.
ben gebe kalmadan evvel gidip tüm dişlerimi elden geçirtmiştim iyi ki de yapmışım yoksa gebelikte dişler sorun olabiliyor diş çürüklerine yatkınlık artıyor

Dayanmadm acile geldim serum taktilar smdi cekilcek bi durum yk bi dis degil hepsi agrio hepsi curumeye baslams nerdeyse ufak ufak atlamis agrim gecsin smfi bska bisi istemiyorum

Dayanmadm acile geldim serum taktilar smdi cekilcek bi durum yk bi dis degil hepsi agrio hepsi curumeye baslams nerdeyse ufak ufak atlamis agrim gecsin smfi bska bisi istemiyorum
Orda vardir elbet agriyi yapan buyuk bi curuk cnm sen yarin bi disciye git. Hergece serummu yiceksin:(

Kalsiyum almiyor musunuz? ek Kalsiyum almiyosaniz bebek vucutta hazir olani aliyor cunku. Bu da dis soru larina neen o,uyor.
Orda vardir elbet agriyi yapan buyuk bi curuk cnm sen yarin bi disciye git. Hergece serummu yiceksin:KK43:

Taylım dişinol kullanabilirsin. Yutmuyorsun sadece sürüyorsun dişinr. Yada majezik gargara var oda etkili baya. Onuda yutmuyon gargara yapıon. Bütün dişlerim agrıo demişssin gargara senin için daha iyi sanki

Kalsiyum almiyor musunuz? ek Kalsiyum almiyosaniz bebek vucutta hazir olani aliyor cunku. Bu da dis soru larina neen o,uyor.
Gunde 1 lt ye yakin sut iciyorum. Birazda dislerin yapisina bagli. Mine tabakasi zayifsa hemen gidiveriyor.

Back