Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, dişten bende baya bi çektim, eczanelerde satılan diş ağrısı için kullanılan bi sıvı vardı(ilaç demiyorum yutmuyosun içmiyosun) bu sıvıyı ağrıyan dişine sürüyosun, bana iyi gelmişti. Adı aklıma gelmedi ama bu şekilde açıklarsan yardımcı olurlar, çok geçmiş olsun.32 haftanin içindeyim dayanilmaz bi dis agrim.var parol ictim fayda etmedi karanfil vs koydum daha beter oldu sicak soguk hc bisy fayda etmio nasil geccrk dayanmıyrm
Orda vardir elbet agriyi yapan buyuk bi curuk cnm sen yarin bi disciye git. Hergece serummu yiceksinDayanmadm acile geldim serum taktilar smdi cekilcek bi durum yk bi dis degil hepsi agrio hepsi curumeye baslams nerdeyse ufak ufak atlamis agrim gecsin smfi bska bisi istemiyorum
Orda vardir elbet agriyi yapan buyuk bi curuk cnm sen yarin bi disciye git. Hergece serummu yiceksin
Taylım dişinol kullanabilirsin. Yutmuyorsun sadece sürüyorsun dişinr. Yada majezik gargara var oda etkili baya. Onuda yutmuyon gargara yapıon. Bütün dişlerim agrıo demişssin gargara senin için daha iyi sanki32 haftanin içindeyim dayanilmaz bi dis agrim.var parol ictim fayda etmedi karanfil vs koydum daha beter oldu sicak soguk hc bisy fayda etmio nasil geccrk dayanmıyrm
Gunde 1 lt ye yakin sut iciyorum. Birazda dislerin yapisina bagli. Mine tabakasi zayifsa hemen gidiveriyor.Kalsiyum almiyor musunuz? ek Kalsiyum almiyosaniz bebek vucutta hazir olani aliyor cunku. Bu da dis soru larina neen o,uyor.