- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
-
bunsoylediklerini bende cok istiyorum ama hic acida cekmim ayni zamanda istiyorum bencilce bi durum icindeyim.
Ahahh bende hiç acı çekmeyim diyorum ama o öyle olmuyor o bebişi kucağına al bak neler olur
Bende özele gidiyorum doktorum çok iyi öyle fazla ilaca yüklenmiyor ikikez kullandım ilaç...Kızlar bana göre küçükmüşssünüz :) ben 27 yaşındayım Nerde yaşıyorsunuzz. İstanbulda iseniz avrupa yakasında dr önerebilirim bence ilk devlet hasatnesine git belki abartılacak bişey çıkmaz bende korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünüyordum ama öyle değilmişşş. 7 ay oldu olmadı henüz inşallah bu ay vardır bende isteyen herkese naip etsin allah ama dediğim gibi yaş küçük acele etmeyin zaten dr acele etmeyin der muhtemelen
Yaşı yok tabiki ama bilmiyorum ama çalışıyor musunuz okuyor musunuz. Hayatta bazı öncelikler olmalı çünkü çocuk olduğunda bazı şeyler kısıtlı olabiliyor.Allah gönlünüze göre versinBende özele gidiyorum doktorum çok iyi öyle fazla ilaca yüklenmiyor ikikez kullandım ilaç...
Anneliğin yaşı olmuyor ya ben istiyorum kendimde anne olacak potansiyeli hissediyorum...Evet hemen olmuyor kimisinde de oluyor
rabbim saglikli bebisler nasip etsin aceleye gerek yok rabbim ne zaman ol derse olur canlar benim korkum hastaneler can acimalari esimle iliskide bile korkuyorum kendime pek guvenemiyorm cok cabuk bayilan biriym ama boylede huyum vsr diye bebek dusunmemeknelde degil sizden biraz destek bilgi almak istedm hakkimzda herseyin hayirlisi olsun allah hep yanimdamzda olsun
Canım kimileri çocuğunuda büyütüyor mesleğinide ilerletiyor bana göre çocuk şahsen birşeye engel değilYaşı yok tabiki ama bilmiyorum ama çalışıyor musunuz okuyor musunuz. Hayatta bazı öncelikler olmalı çünkü çocuk olduğunda bazı şeyler kısıtlı olabiliyor.Allah gönlünüze göre versin
Hayırlısı olsun bence korkma git dr ve korktuğunu söyle zaten sana yardımcı olur.
Kendine korkmuyorum de çünkü öyle zor acılı birşey değilhepsini ayni anda yazmistm canm yaziyi yazip goremedm ondan anladnmi korktuğumu söylüyorum zaten korkuyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?