- Emoji Skoru
- 266
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi alminaseyma
-
Sperm sayısı az olabilir spermi hiç gelmiyo olabilir sperminde herhangi bir sorun olabilir.Sende sorun olacak diye birşey yok
cok korkuyorum canm ondan ya kan verince bile bayilan birisiym ben azcik cesaretm olaydi
Canım nerde oturuyosun ben 63.70 civarı veriyorum özele gittiğimde , doktor seçimi çok önemli ilgilenmesi felan eğer eşin istiyorsa bebiş gidecek mecbur para benim bu ay harcadığım parayı bir duysandoktro arastyrm ama en doktorlar da hep erkek 2 doktor buldm cok iyiler ikiside erkek. ben ozele gitmek istiyorum devlette onemsemiyorlar cunku ilgilenmiyorlar pek esimde o kadar para gitcek diye ozeli istemiyo bi muayene 100 tl ya gidersem esimle giderim zaten kadin olmak cok zormus
Şimdi canım kanlar felan alıyor 15.30 .40 gibi değişiyor kan fiyatları , muane hastanesine göre değişiyo ben 63.70 68 verdiğim oldu erkek benim doktorum gittiğimde şekerim olduğunu öğrendim ilaç verdi, vitamin ilacı verdi, eşim devlette spermine baktırdı sonucu doktpruma götürdüm çok iyi dedi...10 gün içinde tekrar gidersen ücret ödemiyosun ama diğer zamanlar her gittiğinde ödüyosunciddimisin ya esimde sorma yani hem cocuk istiyor hemde para gidiyor diyor bilmiyorum artık napicagimi ne kadar harcadn canm senn ne sorunun var.
ozele ilk gittimizde muayene ucreti aliniyor ya herseyi ilk gittiginde mi yapıyor yoksa tek tek ucret mi aliniyor mesela ben randevu aldm gittim diyelim gebelik oncesi testler icin ne kadar oderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?