Gebeliğe Hazırlık Hamilelikten önce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm sayısı az olabilir spermi hiç gelmiyo olabilir sperminde herhangi bir sorun olabilir.Sende sorun olacak diye birşey yok

cok korkuyorum canm ondan ya kan verince bile bayilan birisiym ben azcik cesaretm olaydi

Sen bence önce kendin git doktor sana baksın. Sonra eşine sıra gelirse oda gider. Birazcık da araştır derim insanların kulatan dolma bilgileriyle korkma boşuna yaşın kaç bilmiyorum ama küçük galiba yani bana göre küçük :) birazsda oku internnetten biz burdan sana detaylı anlatamayızz.

doktro arastyrm ama en doktorlar da hep erkek 2 doktor buldm cok iyiler ikiside erkek. ben ozele gitmek istiyorum devlette onemsemiyorlar cunku ilgilenmiyorlar pek esimde o kadar para gitcek diye ozeli istemiyo bi muayene 100 tl ya gidersem esimle giderim zaten kadin olmak cok zormus

Canım nerde oturuyosun ben 63.70 civarı veriyorum özele gittiğimde , doktor seçimi çok önemli ilgilenmesi felan eğer eşin istiyorsa bebiş gidecek mecbur para benim bu ay harcadığım parayı bir duysan

ciddimisin ya esimde sorma yani hem cocuk istiyor hemde para gidiyor diyor bilmiyorum artık napicagimi ne kadar harcadn canm senn ne sorunun var.
ozele ilk gittimizde muayene ucreti aliniyor ya herseyi ilk gittiginde mi yapıyor yoksa tek tek ucret mi aliniyor mesela ben randevu aldm gittim diyelim gebelik oncesi testler icin ne kadar oderim

Şimdi canım kanlar felan alıyor 15.30 .40 gibi değişiyor kan fiyatları , muane hastanesine göre değişiyo ben 63.70 68 verdiğim oldu erkek benim doktorum gittiğimde şekerim olduğunu öğrendim ilaç verdi, vitamin ilacı verdi, eşim devlette spermine baktırdı sonucu doktpruma götürdüm çok iyi dedi...10 gün içinde tekrar gidersen ücret ödemiyosun ama diğer zamanlar her gittiğinde ödüyosun

baya bi para gidiyormus canm ben devlette yaptrrm buyuk ihtimal esim vermez o kadar para. senn yasin kac peki

Canım istiyorsa mecbur verecek daha ben bu ay femara aldım 100 küsür menogon aldım 2 kez 165 tl bir tane iğne kutusu. İkikez çatlatma iğnesi aldım biri 80 biri 70 daha varda var.....

Devlette iyi bir doktor bulursan özele gerek yok zaten önemli olan doktor...19 yaşındayım ben

aa sende cok kucukmussun kucuk yasta bunlari yasamakda ne zor canm.senin enfeksiyonun filan mi var enfeksiyon oldugunu nasil anlarz yada olmamasi icin napmalyz acaba

Bende de eşimde de hiçbir sorun yok allaha şükür sadece yumurtalarımın birazdaha büyümesinde yardımcı oluyor doktor ...

Zaten enfeksiyon felan varsa kis felan doktorun anlar maydanoz suyu veya soğansuyu içebilirsin ...Soğan suyunu tavsiye ederim bunu içtikten sonra gebe kalanlarda var

anladm canm bakalm ben cesaret edio gidebilirsem bunu stres yaptm adet olamadm

Stresten adet olmuyo diye birşey yok bekle bakalım günün geçicekmi

Devlette gittiğinde araştırıp doktorunu öyle git devlette tedaviye biraz geç başlıyor diye biliyorum inşallah bir sorun yoktur yumurtlama günlerini takip et yeter

hamile olma sansm yok cnm korunuyorz cunku bu olaya taktm gecikti birazck karnm agriyo belirti var ama dun olmam lazmdi stresten bazen oluyor ya

Canım bende bebek istiyosun sandım anladım

bebek dusunuyorz ama bi kac ay sonra denicez maddi olarak ondan once bi doktoea gorunsem mi diye danismak istedm yoksa deniyim olsun mu diye sorum dedim

Canım bebek istiyosan şimdiden korunmayı bırak hemen oluyor diye birşey yok 6 aydır bekliyorum 10 yıldır 3 yıldır bekleyenler var senin için hayırlısı olsun

bizim acelemiz yok canm ramazan gecsin en azından orucumu tutmak istiyorum . bide doktora gorunmek kontrolden gecip oyle denemek istiyorum. sen oyle yapmadn mi

Ben öyle hiç senin gibi biraz daha bekleyim felan demedim istemeye başladığım an doktora gittim bütün testlerimi yaptım korunmaya felan çalışmadım çocuk yapmak istiyorum diye oruç tutmicak değilimya yine tutarım rabbimin izniyle sen ne zaman istiyorsan kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap

aynen iste canm hazir hissetmiyorum ben galiba nasil hazir oldugumu anlarm ki

Öyle sorunca bilemedim , ben mesela bebek gördükce hep kucağımda olsun bırakmayayım benimde olsun hamile kalayım göbeğim büyüsün ona ciciler alayım bana anne desin evimde bir ses olsun eşimle aramızda minicik birşey olsun istiyorumm.Daha anlatamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…