Hamilelikten korkuyorum

Ayferwqe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
10
1
20
27 haftalık ölü doğum yaptım bebeğim sonladirildi hayla unutmadım çok acı veriyor bebeğime bir sendrom vardı kafası 3 hafta geriden geliyordu beyin düzleşmesi olmuştu doktorlar tarafından ve benim imzamla sonladirildi bu dünya gelcek gözümün önüne eriyecek ilk gebeliğimdi zaten 6 ay geçti doğum yaptım Günhanmi giridim bilmiyorum ama doğsa acı çekse herkseden geri kalacak bakıma ihtiyaç kalacak yaşım 21 daha ve hiç mezarına gitmedim akilmda hep üzülüyorum gene gebe kalmya korkuyorum

Kendine biraz zaman ver. Bende 16 haftalıkken yaşadım. 2 seneyi geçti. İnan daha bir kaç haftadır kendimi affedebildiğimi hissediyorum. Çok ağladım çok krizler yaşadım uzun süre psikolojik tedavi gördüm aşırı yoğun bir şekilde panik atak yaşadım kendimi asla affetmedim. Benimkinin bir mezarı bile yok. Evlat acısı en zor acılardandır. 6 ay bunun geçmesi için çok kısa bir süre. Benim hala çocuğum yok. Biraz sabret emin ol hafifliyo. Mantıklı düşününce sende doğru olanın bu olduğunu anlarsın. Ben gecelerce uyumamıştım katil oldum diye. Ama o acıyla insan mantıklı düşünemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…