Hamilelikten anlayanlar bakabilir mi acaba?

ebru9990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
9
0
86
Ardahan
Erkek arkadasimla mayis 21'de adetimin bitmesine yakin iliskiye girdik. Birkac dakikalik bir seydi. Disari bosaldi. 5-10 dakika sonra vajinamda yanma hissettim. Birkac saat sonrada az birsey kan geldi. 2-3 gun oncede farkettimki gogusumun ustunde mavi-yesil damarlar var.Cok damar var, belirgin degil ama farkediliyor.Buna ek olarak cok aciyorlar ve sisler sagdaki sisiyor iniyor.Adet gunlerimi tam bilmiyorum. Ama gecikme olmadi buyuk bi ihtimal.Bugun de damarlar azaldi. Cok az var. Gogus uclarim normal. Beyaz tenliyim.Hamile kalmismiyimdir lutfen bilgilendirin. Tesekkur ederim simdiden.

Son düzenleme:
Cnm 21 mayıstan beri adet olmadın mı??? Ben en son 25 mayısta adet oldum 9 haftalık hamileyim. Son adetimin üzerinden 2 adet zamanı geçti. Adet olmadıysan hemn bi doktora git. Hamile değilsen bile bir sıkıntı var ki hastalanmıyosun.. Evli değilsin anladığım kadarıyla hamileysen ve bebeği doğuramayacak durumdaysan aldırma için yasal süren bitmek üzere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adetliyken ilişkiye girmek hem sizin hemde eşinizin açısından hijyenik olmadığı için sakıncalı bir durum.
o tarihten sonra adet olmadıysanız hemen bir test yapın muhakkak çıkar
ertesi gün hapı kullansaydınız keşke
kan verebilirseniz kandan baktırmanız daha kesin sonuç verir
stresten de geciktiriyor olabilirsiniz sadece göğüslerden anlaşılamaz hamilelik
inşallah değilsinizdir

21 mayisin uzerinden 2 kere daha adet oldum.

Suan fazla stresliyim aile ici durumlarimiz cok karisik ve kavgali geciyor. Bu yuzden olabilirmiki acaba.

21 mayisin uzerinden 2 kere daha adet oldum.

O zaman hamile değilsin hayatım endişeye gerek yok....

O zaman hamile değilsin hayatım endişeye gerek yok....

Peki bu adet gecikmesi denen olay nasil oluyor ve neden boyle damarlar cikti. Suan cok azaldi ama goruluyor. Strestren olabilirmi acaba ?

Peki bu adet gecikmesi denen olay nasil oluyor ve neden boyle damarlar cikti. Suan cok azaldi ama goruluyor. Strestren olabilirmi acaba ?

Canım herşey olabilir. Stres olur, hava değişiminden olur, kistten olur... Çok gecikmediği sürece problem değil. Ama her ay 36 günü geçiyosan bir doktora görün derim. Ama hamile kaldıktan sonra 2 kere adet olmazsın.. Zaten hastayken hamile kalma ihtimalin de oldukça az. Damarları bilemiyorum ama belki hormonel bişidir. Hastalığın da o yüzden düzenli değildir. İstersen bi doktora git. Hem korunma yöntemi de önerir sana..

Anladim cok tesekkur ederim.

Bide arkadaslar test yaptmaya karar verdim. Eczaneden alip yapicam. Simdi iliskinin uzerinden iki ay gecti iki kerede adet oldum. Peki simdi testi yapicam ama adetten oncemi adet olurkenmi yoksa adetten sonrami yapicam testi. Nasil olucak ?

Gebelik testi hastalupın geciktiği gün veya bir kaç gün sonra idrarda çıkar da tatlım sen 2 kere adet görmüşsün... Gecikmesinin başka bir nedeni vardır bayramdan sonra mutlaka doktora git..

Gecikme derken neyi kastettiniz anlamadim.

Bende herhangi bir gecikme olmadi. Zamaninda gordum adetimi.

Bende herhangi bir gecikme olmadi. Zamaninda gordum adetimi.

O yuzden hamile olma ihtimalin yok cnm. Hamileligin ilk belirtisi hastaligin gecikmesidir. Ve de en onemli belirtisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…