Cnm 21 mayıstan beri adet olmadın mı??? Ben en son 25 mayısta adet oldum 9 haftalık hamileyim. Son adetimin üzerinden 2 adet zamanı geçti. Adet olmadıysan hemn bi doktora git. Hamile değilsen bile bir sıkıntı var ki hastalanmıyosun.. Evli değilsin anladığım kadarıyla hamileysen ve bebeği doğuramayacak durumdaysan aldırma için yasal süren bitmek üzere.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
21 mayisin uzerinden 2 kere daha adet oldum.
O zaman hamile değilsin hayatım endişeye gerek yok....
Peki bu adet gecikmesi denen olay nasil oluyor ve neden boyle damarlar cikti. Suan cok azaldi ama goruluyor. Strestren olabilirmi acaba ?
Canım herşey olabilir. Stres olur, hava değişiminden olur, kistten olur... Çok gecikmediği sürece problem değil. Ama her ay 36 günü geçiyosan bir doktora görün derim. Ama hamile kaldıktan sonra 2 kere adet olmazsın.. Zaten hastayken hamile kalma ihtimalin de oldukça az. Damarları bilemiyorum ama belki hormonel bişidir. Hastalığın da o yüzden düzenli değildir. İstersen bi doktora git. Hem korunma yöntemi de önerir sana..
Gebelik testi hastalupın geciktiği gün veya bir kaç gün sonra idrarda çıkar da tatlım sen 2 kere adet görmüşsün... Gecikmesinin başka bir nedeni vardır bayramdan sonra mutlaka doktora git..
Bende herhangi bir gecikme olmadi. Zamaninda gordum adetimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?